LIVE
🏛️ LEGEND Around the World in 80 Days record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Centrifuge record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

14 bin 528 SMS attı herkesi şaşırttı

started by tatlı cadı 13 January 2009 17-year-old topic 1 Replies 1.480
New York Post gazetesinin haberine göre, California'nın Silverado Canyon kentinden Greg Hardesty, kızının 14 bin 528 SMS mesajı gönderdiğini gösteren 440 sayfalık faturayı görünce önce güldüğünü ve bunun olanaksız olduğunu düşündüğünü, ancak hesap makinesiyle hesaplayınca bunun mümkün olduğunu görünce şoke olduğunu anlattı.

Geçen ay günde 484 ve 2 dakikada bir SMS gönderen kızı Reina'nın 12 ve 13 yaşlarındaki kız çocuklarında sıklıkla görülen "SMS takıntısı"na yakalandığını anlayan Hardesty, kızının cep telefonu kullanımına kısıtlama getirdiğini belirtti.

Ayda 30 dolar sabit ücret karşılığı sınırsız kısa mesaj gönderilebilen bir tarifeleri olmasaydı Hardesty ailesi, SMS başına 20 centten 2905 dolarlık fatura ödeyecekti.

Yeni Zelanda'da 16 yaşındaki Hannah Brooke adlı genç kızın her ay 6 bin SMS gönderdiği ve mesajlaşmak için arkadaşlarının cep telefonlarını ödünç aldığı bildirilmişti.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
benim abimde rahatlıkla 15 günde 5 bin msj ı bitirebiliyor...

kısa helal olsun walla :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.