merhaba arkadaşlar tesadüfen denk geldi içimden bi ses lan şuraya bi bak dedi iiyiki bakmışım pişman değilim gerekirse yine yaparım arayıpta bulabileceğim çok şey var en başta dostluk
ooo hoş geldin matrax sefalar getirdin tam yerine geldin sitemizde herşey mevcut özellikle sıcak kanlı dost canlısı arkadaşlarımız var iyiki geldin iyi eğlencelerr
hoşgeldin matrak.tam yerine geldin.çok eğlenceli bir site.ne zmanki canın sıkıldı moralin bozuldu o zaman hemen gir bidibidiye hiçbişeyin kalmaz. umarım iyi vakit geçirirsin
hoşgeldin sefalar getirdin.......evet aradığın herşey var..ama arayıpta bulamadığın bir şey olursa söyle hemen yardımcı oluruz ekleriz sende hep ıyun bölümüne takılma forumada gel..asıl eğlence burda
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar keşke sınav sorularınıda bulabilsem burada ne hoş olurdu ama şu anda sınavlarım olmasa bu siteden çıkmam ama finalleri bi bitireyim ondan sonra görün beni siz tekrar teşekkkür ederim arkadaşlar
[email hidden]@yer,tatlı cadı,selin44,fatih.hat,betül_42,mon amour,denizindibi,büşra44,oyun_delisi,selvıhannn,Angel Girl Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar çok çok sağolun
[bidibidiresim]http://img.bidibidi.com//bidibidimg/beb ... dibidi.gif[/bidibidiresim]