LIVE
🏛️ LEGEND Baby Room record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Clever Insect record held by DERMAN BEY for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bıdıbıdı 2008 enleri ( tüm üyelerin katılması rica olunurr )

started by cr@zy 10 January 2009 17-year-old topic 48 Replies 32.799
olabılır bı sor acaba o tuydenmıymıs :lol2: :lol2:
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
&SILA wrote:Benimle uğraşmak hoşuna mı gidiyo tatlım senin başka bi meşguliyetin yokmu :lol2: :lol2: :lol2: çok mu sevdin beni

ayyy evet tatlım seni çokkkkk seviyorum ne yapayım sana laf atmadan duramıyorum yaaa sende olmasan ben ne yaparım be sılacımm
meşguliyetimi merak ettiysen onuda açıklarım tatlım benim için bi mahsuru yok benim 2 çocuğum haliyle bide onların babası yani eşim var (bak anlamazsın diye detaylı bilgi veriyorum)ayrıca çevremde geniştir evim hiç boş kalmaz çok misafirim gelir yani anlayacağın seni sadece kendime bi eğlence olarak görüyorum ve sen benim bu konudaki meşguliyetimsin yine söylüyorum kendinle gurur duymalısın :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
selvıhannn wrote:heee sıla sen kesın seytan tuyunu bet;_mer e bırakmıssın canım taktı sana :D :D :D :D

selvihanncım bey_mer bidahakine düzgün yazarsan sevinirim canım :yes: :yes:
ayy ozur dılerım bey_mer kusuruma bakma bazen oluyo klavye hataları ozur canım tekrar
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
Bence sen problemlerini gülerek çözüyosun beymerciğim.Takıntılı olduğun olaya gülerek tepki veriyosun ee banada takıntılı olduğuna göre Doğaldır bu refleksler :lol2:
Ben &SILA'yım Bağımlılık yaparım sonra dikkat et Canım :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sen bi problem değilsin benim için bi eğlencesin forum eğlencesi ayrıca sanada takıntım refleksle alakalı değil ama çok rahatsız oluyosan sana takılmama bi daha takılmam sen forumda yokmuşsun gibi davranırım :wink: :wink:
Yooo hiç farketmez canım sen eğlenmene bak :lol2:
Relax ol :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
ben ciddiyim kız bu konuda beni istemeyeni ben hiç istemem sevmeyenide sevmem rahatsızsan söyle :arrow: _
6 - Mesajlarda aleni olarak tartışma ortamı oluşturmak kesinlikle yasaktır.
(Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kilitlenebilir, silinebilir ve konuyu açan kişi uzaklaştırılabilir. Bu kuraldaki amaç; böyle bir mesajın kalitemizi düşürmesini engellemektir.)

Konu Kilitli
Anlayışınıza Teşekkürler
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.