LIVE
🏛️ LEGEND Snake War record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Satellite invasion record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
user arinberk New Record! Newsboy
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Türkiye'den Filistin'e yardım

started by tatlı cadı 09 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.158
Israil'in Filistin'de sivil halka yönelik yaptığı saldırılar Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Toplumun her kesiminden Filistin halkı için başlatılan dua ve yardım kampanyaları genişleyerek sürüyor.

Diyanet Işleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları, belediyeler, dernekler, yardım kuruluşları topladıkları yardımları Filistin'e ulaştırabilmenin mücadelesini veriyor.

Bu kapsamda Diyanet Işleri Başkanlığı da 81 ilde Filistin'e yardım kampanyası başlattı. Tüm camilerde Cuma Namazı çıkışında yardım toplandı. Kayseri'de tarihi Hunat Cami'nde Cuma Vaazı'nda Kayserililerle birlikte olan eski Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, gözyaşları içinde dua ederek tüm Müslümanları yardım kampanyasına katılmaya davet etti. Nursaçan'ın Filistin'deki zulmün durması için Hunat Cami'nden ortak vaaz sistemiyle yaptığı duaya binlerce kişi amin dedi. Cami çıkışında açılan seccadelerle Filistin için yardım toplandı. Cami çıkışında yardımda bulunan vatandaşlar ise maddi ve manevi olarak Filistin halkının yanlarında olduklarını, imkanları olması halinde canlarını da vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.