LIVE
🏛️ LEGEND Battle Field 2 record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Subzero record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Israil Rus televizyonunu vurdu

started by Fachmann 08 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.227
Israil Rus televizyonunu vurdu
Israil, Rusya'nın Arapça ve Ingilizce yayın yapan 'Rusya el-Alem' adlı televizyonun Gazze temsilciliğini vurdu.
Rusya'nın uluslar arası yayın yapan "Rusya el-Alem" adlı televizyonunun Gazze temsilciliğinin Israil saldırılarına hedef olduğu bildirildi.

Fars Haber Ajansı'nın bir Rus haber kaynağından aktardığına göre, Rusya'nın Arapça ve Ingilizce yayın yapan "Rusya el-Alem" adlı televizyonun Gazze'deki temsilciliğinin son Israil saldırılarında isabet alarak hasar gördü.

Haberde bir çok yerli ve yabancı basın kuruluşunun bulunduğu bölgeye yapılan saldırıda Rus televizyon kanalının ofisi de zarar gördü, ancak çalışanlarından ölen yada yaralanan olmadı.

Televizyonun muhabirlerinden birinin saldırıya ilişkin bilgiye göre, saldırı esnasında stüdyoda konuklarla birlikte program kaydı yapılmaktaydı. Binanın isabet almasıyla, şiddetli bir gürültü ve sarsıntı hissedildi. Binadakiler korkudan kaçıştılar ve binanın dışına çıktılar.

Rusya El-Alem adlı televizyonun 2007 Mayıs'ında yayın hayatına başladığı, Arapça ve Ingilizce haber televizyonu olarak yayın yaptığı biliniyor.
fachmann'dan saygilar
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.