LIVE
🏛️ LEGEND Spaceship Shoot record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ninemin Elmaları record held by ApaCHe for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

kadın ve erkeğin evrimi

started by denizindibi 08 January 2009 17-year-old topic 18 Replies 11.336
süperdi yaaaaaaa harikasın kuzu :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

işte biz kadınlar böyle geldik bu günlere :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
aman ne de komikti hele.siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya.madem bizi beğenmiyorsunuz.madem bizsiz yaşayabileceğinizi sanıyorsunuz.sizi tutan yok.gidin tek başınıza yaşayın.herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz dimi.istediğinizi elde edebileceğinizi sanıyorsunuz.kusura bakmayın ama yanılıyorsunuz.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih hat wrote:aman ne de komikti hele.siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya.madem bizi beğenmiyorsunuz.madem bizsiz yaşayabileceğinizi sanıyorsunuz.sizi tutan yok.gidin tek başınıza yaşayın.herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz dimi.istediğinizi elde edebileceğinizi sanıyorsunuz.kusura bakmayın ama yanılıyorsunuz.
fatih hayırdır gerginsin bugün :huh:
evet gerginim.hemde çok gerginim.sebebi de sizin bu kaprisleriniz.sizin bu,ben herşeyi istediğimi yaparım kimse bana karışamaz tavırlarınız.siz herşeyi yaparsınız ama bize gelince orda dur.biz bütün proğramımızı size göre ayarlayalım.sizin için ayarlayalım ama gene de sizin için bişey yapmış olmayalım.ama bundan sonra yok ya.siz yokmuşsunuz gibi davranacaz.zaten sizin istediğiniz de bu.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatihhh noluyoo yaaa yiğenimm ne diyon sen bölee kim seni istemiyoo kim bilmişlik taslıyoo aloooooooo sen hiç teyze dayağı yedinmi bakemm :yahoo58: :yahoo58: :yahoo58: :bidibidi_msn56:
« fatih hat » demiş ki:

////// aman ne de komikti hele.siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya.madem bizi beğenmiyorsunuz.madem bizsiz yaşayabileceğinizi sanıyorsunuz.sizi tutan yok.gidin tek başınıza yaşayın.herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz dimi.istediğinizi elde edebileceğinizi sanıyorsunuz.kusura bakmayın ama yanılıyorsunuz. ///

Konus fatih konus, kim tutar seni, benden sana destek
fachmann'dan saygilar
hayırdır fachmann sorunmu varr :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Evet sorun var, gücüme gitti, bir erkek olarak ucu banada dokunuyor

ne yani resmen maymun yerine konuluyoruz

yalan mi ?
fachmann'dan saygilar
sağol kardeşim desteğin için ama benim amacım kadınları kötülemek değil.
aslında ne biz onlarsız nede onlar bizsiz yaşayabilir.her iki tarafta birbirine muhtaç.
diğer yandan seninde dediğin gibi maymun yerine konusumuz benimde gücüme gitti.
No Mercyyyyyyyyyyy
mizah konusunuda bu kadar kafaya taktınız yaa pess valla pess :D
Walla erkegin sag solu belli olmaz, ne yapacagini pek bilen olmaz, varmayin üzerimize demekki günüzde degiliz
fachmann'dan saygilar
peki o zaman fachmann gününde olduğun zaman haber ver bi dahakinede bizde mizahi konularımızı o zaman ekliyelim olurmu :D :D
[email protected]@yer wrote:peki o zaman fachmann gününde olduğun zaman haber ver bi dahakinede bizde mizahi konularımızı o zaman ekliyelim olurmu :D :D

Hemen söyleyim gece saat 11:59 dan sabah saat 05:59 kadar uygun

not:genelde bu saatler uyuyorum,muuuhhhhaaaaaaaaaaa
fachmann'dan saygilar
tamam arkadaşlar kavga etmeyilim artık ya.aslında fachmann kadınların sağı solu belli olmuyor.onlar anlaşılması güç yaratıklar.ya pardon yaratık mı dedim.mahlukat-ı beşer diyecektim. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
yiğenimmm sen cok konuşmaa sahara birr birrr okuturum bu yazdıklarınıı hani bilemiyorum yaniiiii :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

( süper tehtid ederim hee :bidibidi_msn11: )
Bu güzeldi fatih, bunu begendim heheheheheheheheh
bir bir oldu, mac berabere ehehehehehehehehehehe
fachmann'dan saygilar
ya teyze sizinde hiç mizah anlayışınız yok. :D :D

aman sahar görmesin bunları.görürse görsün yaa.banane.
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.