LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Ve Obama sessizliğini ilk kez bozdu!

started by Fachmann 07 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.020
Ve Obama sessizliğini ilk kez bozdu!
Obama'nın, Israil'in Gazze'deki katliamlarına ne tepki vereceğini tüm Dünya kamuoyu merakla bekliyordu. Ve Obama sessizliğini sonunda bozdu. Peki Obama katliamlara karşı ne dedi?
ABD'nin önümüzdeki günlerde göreve başlayacak yeni Başkanı Barack Obama, Israil'in Gazze'ye başlattığı saldırılar hakkındaki sessizliğini bozarak, bölgede ölen sivillerle ilgili endişelerinin dile getirdi.

Israil tanklarının Birleşmiş Milletler (BM) okuluna ateş açama sonucu 40 Filistinlinin ölmesi sonrası bu konudaki endişelerini seslendiren Obama, "Israil ve Gazze'de yaşanan olaylarda sivil halkın ölmesi benim için çok üzücü bir olaydır." dedi. Obama ayrıca 20 Ocak'tan sonra bu konuda açıklama yapacak çok şeyi olduğunu ama şimdilik ABD dış politikası üzerine sadece Devlet Başkanı George W. Bush'un açıklama yapma hakkı vardır prensibine sadık kalacağını söyledi.
fachmann'dan saygilar
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.