LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Sunny days record held by Binbir Surat for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ŞEVKET TEDAVI GÖRÜYOR

started by denizindibi 07 January 2009 17-year-old topic 6 Replies 3.917
ŞEVKET TEDAVI GÖRÜYOR

Telefonlarını Kapatan, En Yakın Arkadaşının Bile Ulaşamadığı Yaprak Dökümü'nün Şevket'inin Uyuşturucu Tedavisi Gördüğü Ortaya Çıktı.

TELEFONLARINI KAPATAN, EN YAKIN ARKADAŞININ BILE ULAŞAMADI?I YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN ŞEVKET'ININ UYUŞTURUCU TEDAVISI GÖRDÜ?Ü ORTAYA ÇIKTI.
Reyting rekortmeni Yaprak Dökümü dizisinin kadrosundan çıkartıldıktan sonra telefonlarını kapatan, en yakın arkadaşının bile ulaşamadığı Caner Kurtaran'ın AMATEM'de (Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma ve Tedavi Merkezi) uyuşturucu tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Daha önce iki kez uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan, bu yüzden dizideki Şevket rolünden olan Kurtaran sıkıntılı günleri aşmaya çalışıyor.

Genç oyuncu daha önce uyuşturucu komasına girmiş, Alman Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Yaprak Dökümü dizisinin yapımcısı Ay Yapım, Kurtaran'a tedavi olması için imkan sunarak ona bir şans daha vermişti. Ünlü oyuncu hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmış, mahkeme Kurtaran'ın 1'er yıl süreyle tedavili denetimli serbestliği kabul istemişti
-Vay bee hakkaten yazık..bu konumdakı ınsanlar nasıl boyle durumlara dusebılıyolar. :cry:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
bi anda söhret olanın verdigi havayla bu tür hatalar yapıyorlar :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
YA ŞEVKETSIZ OLURMU O DIZZZZZI OFFF OFFF :cry:
gerçi gelende fena bişeye benzemiyo ama :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
bencede ya sevketin yeri doldurulmaz.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
ya şevketin yerine gelen adamı ben hiç sevmiorum şevketsiz olmaz ya geçmiş olsunn :? :arrow:

BEN O ADAMI SIR KAPISINDA GÖRÜYODUM HEP KIM DERDI O ADAM BI GÜN FERHUNDENIN KOCASI ŞEVKET OLARAK ÇIKACAK KARŞIMA :bidibidi_msn5:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.