LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bıdıbıdı'da yaşlandık yıl 2040

started by denizindibi 06 January 2009 17-year-old topic 42 Replies 26.227
Çok güzel olmuş elinize saglık :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

Fachmann son dakika haberleri ve hastalıkların

tedavi yöntemleri haberlerini eklemeye çalışırken :lol2:
dicek kelime bulamıyorum :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
crazy player wrote:dicek kelime bulamıyorum :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

NEDEN :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
cok gayretli hırslı gördüm fachmannı :bidibidi_msn5:

bu büyüteci şimdi haberleri okurken kullanıyo,

ozamanda klavyedeki tuşları görmek iiçin kullanacak :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
gene ben yokum yaa artık ağlayacam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

küstüm yaaa

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum

CIVCIV

Ya durun nereye gidiyosunuz beni burda unuttunuz heeeyy

gidiyorum işte , küsüm size küstüm işte :cry:
süper olmuşş yaa CIV CIV inde yaşlılığını gördükk yaa tmm artıkk :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
ayyy çok güselll olmuşşşşş ellerine sağlıkkk demesek unutuyonuz ama bisi :lol:

CIVCIV wrote:ayyy çok güselll olmuşşşşş ellerine sağlıkkk demesek unutuyonuz ama bisi :lol:
ya valla çok özür dilerim, bu resimleri gördüm

ama aklıma gelmedi kime yapsam diye

sipariş üzerine eklemeye karar vermiştim :lol2: :lol2: :lol2:

sende hatırlattın ama gerçekten kusura bakma :oops:
no önem cnmmm çok sağol :D sayın adminimiz torpilli olmuş ama iki taneeeeee neyse yakışır.... :lol:

sende maşallah boş zamanlarını ne güzel

değerlendiriyosun, evde ütü masasıyla sörf, valla bravo :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
gerçi boş zamanım yok ama güselll arada saçımı ütülerken sörf de yapıyom... :lol:

cr@zy wrote:
betül_42 wrote:
[email protected]@yer wrote: ayy düşünsenizeee adminimizi bakırköyde ziyarete giderizz kaykaylarımızla :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

anam hakkat betülüde kaybetmişizzz hadi hayırlısııı 4. mod da çığrından çıktı :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

Betül bu konuyu okudumda bir zamanlar senide baştan çıkartmışız biz yaa süpermiş he o günler gülmekten karnım ağrıdı iyi geldi bu konulara bakmak :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
sonunda ben,ide baştan çıkarttığınızı kabulleniyorsun yani :lol:

Hey gidi günler ,ne günlerdi be...crazy tekrar mı toplansak böyle ne :lol:
Ama crazy biraz daha krem kullan bak göz altı torbaların çıkmış bu yaşta :lol: :lol:
betüll krem kullanmaz olurmuyum heçç göz altı , göz üstü kremi her şeyi kullanıyomm :bidibidi_msn5:

Ama sen maşallah o yaşta bile hani tabiri caizse taş gibisin :bidibidi_msn5:
crazyinin sopasına dikkat ama.... :shock:
:bidibidi_msn5: adminim pc bende olduğu için herhangi bir saldırıya karşı sopada bende :D Ben hiç dikkat etmemişim o sopaya yaa cok detaycıcısınız adminim :D
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.