LIVE
🏛️ LEGEND Running Fire record held by gülen for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Candle Extinguisher record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bıdıbıdı ailesi :)

started by cr@zy 31 December 2008 17-year-old topic 17 Replies 10.195
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ya sen bi harikasın crazy ya.hepside çok güzel olmus.emeğine sağlık.çok teşekkürler.
No Mercyyyyyyyyyyy
ee hazırlan fatih sanada özel süprizlerim var ama gelecek sene :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ya ben gelecek seneye kadar sabredemem catlarım.şimdi söle hadi.neymiş o sürprizlerin bakayım. :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
olmaz olmaz sabret seneye az kaldı hem daha fotoların yayına hazır değil helebi hazır olsun bıdıbıdı magazin dünyasına bomba gibi düşüceksin :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
oleyyyyy bende mi ünlü oluyorum.artık bende bütün ünlüler gibi magazinlere çıkabilecekmiyim.çok saol teyze. :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ya crazy süpersin ya yeni yıldada harikasın...
crazz muhteşem gerçekten , çok güzel oluşturmuşsun... gerçekten kendine özel paylaşımlar.. süper...
tşkler tşklerr tşklerrrrr :bow: :bow: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yaaaaaaaaaa yeni yıla girdik benim sürprizim hani teyzeeeeeeeeeeeee
No Mercyyyyyyyyyyy
az daha sabret fatih editörümüzün onayından gecsin bi resimlerin ondan sonra yayınlıcam :bidibidi_msn5:

editörümde denizindibi oluyo bende emir kuluyum fatihh :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
temeeem sabredelim bakalım neler çıkacak bu oyunun altından.bana gene bi muzurluk yapıyon gibime geldi :P :P
No Mercyyyyyyyyyyy
eee bıdıbıdı da cr@zy demek muzurluk demek :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
cr@yz cok guzel olmus resımler yaa hos hepsıde bız nıe yokuz bakem aaa aglarım bak :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
Çok güzel olmuş saol crazy :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

ayy yeni gördüm bunları cr@zy yemin ediyorum muhteşemsin

gülmekten bayılmışım bi ara :lol2: :lol2: :lol2:

fifi'nin sesiyle kendime geldim:lol2: :lol2:

kötü bi deneyimdi :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
bayıltırım ben adamı fifiyede gelcem söle ona bayıltıcam onu ama ayılmamak üzre :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

amin yaaa amin :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

yeni yıla fifi'siz girseydim ya :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.