LIVE
🏛️ LEGEND Battle Field 2 record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Subzero record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

itiraf ediyorum aslında ben.....

started by siyahbeyaz 27 September 2006 20-year-old topic 12 Replies 10.687
biraz deli biraz asabi ama hep samimi:) biraz alıngan biraz kırılgan ama hep güçlü... çok gülen güldüren ağlayan kim bilir belkide ağlatan mnsi hacklenmiş pcsi virüs kapmış deli dolu çatlak patlak bi bayanım işte:):):) daha yazarımda başka zaman artık......
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
mükemmel anlatmışsın kendini :tumble: :tumble: :tumble: :tumble: :tumble:
sevdim seni :wink2: :wink2: :wink2:
teşekkür ederim. ben sevilmicek kız değilim:) beni sevmeyen ölsün be:):):):):):):):):)
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
OLSUN BEAAA..

baslıgı gorunce fenerlı oldunu mu ıtıraf ettı yoksa

dedım hee...
:biggrin2:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:OLSUN BEAAA..

baslıgı gorunce fenerlı oldunu mu ıtıraf ettı yoksa

dedım hee...
:biggrin2:

işte bu komikti yaaaa
:lol2: :lol2: :lol2:
siyahbeyaz wrote:biraz deli biraz asabi ama hep samimi:) biraz alıngan biraz kırılgan ama hep güçlü... çok gülen güldüren ağlayan kim bilir belkide ağlatan mnsi hacklenmiş pcsi virüs kapmış deli dolu çatlak patlak bi bayanım işte:):):) daha yazarımda başka zaman artık......
Bayan mıı... :| :şok: :shock:

tüüü kız dün çok yüklendik sana be.. ay affet bizi e mi.. :ağla:

vah vah vah.. :utangaç:
az biraz gözlerim doldu ama önemli değil :ağla: ben güçlüyüm bunu da atlatırım:) ama öyle ahhh vahhh sözlerin kullanma çünkü bana yüklendiniz ama konuları taşıyan sensin:) tekrar sağol var ol çok yaşa iyi yaşa mutlu ol falan filan :):):):):)
BIDIBIDI wrote:
siyahbeyaz wrote:biraz deli biraz asabi ama hep samimi:) biraz alıngan biraz kırılgan ama hep güçlü... çok gülen güldüren ağlayan kim bilir belkide ağlatan mnsi hacklenmiş pcsi virüs kapmış deli dolu çatlak patlak bi bayanım işte:):):) daha yazarımda başka zaman artık......
Bayan mıı... :| :şok: :shock:

tüüü kız dün çok yüklendik sana be.. ay affet bizi e mi.. :ağla:

vah vah vah.. :utangaç:

ne oluyo... bu kurallar cıft taraflımı....alala...

affetme kız bunları hep konular yanlıs yere ac....
:spin:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
yok ne çift taraflısı.. aaa..

kimseye imtiyaz yok ayrıcalık yok.. tesüf ederiz.

bunu sen söylüyon yani.. en eski üyelerimizden olan sen..

o zaman şu konuyu okumanızı tavsiye ederim.

TIKLA VE OKU
ramazan ayındayız yaa...ıkı degıl uc kere dusuncez artık...sende benım

mesajımı bole anlayıp acıklama sunarsan.... :arrowr: :thinking:

Vazgeçersen Kaybedersin
bıde lınk te angusel rana ın ayrılma ıstegı cıkıyo....neyse yaw bosver saten cımbom galıbıyetı kacırdı...canımız sıkkın.. :no2:

Vazgeçersen Kaybedersin
Strolis bu mübarek ramazan günü seni kırmim konuları yanlış yere açim sonrada istifa edim dicem ama :) BIDIBIDI dün çok konumu taşıdı valla ne dese haklı( tabii abartmamak kaydıyla. hiç demese daha iyi olur aslında) BIDIBIDI alalh affetsin sizi:):):):):)
dogru kız yuklen stralıs yoksa ıveco mu dıcektık be cımboma laf atma bak fenerı acarım he
gelecekte mutlaka benim olacaksın
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.