LIVE
🏛️ LEGEND Donkey Kong record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Parachute Race record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

SADDAM'IN SON SIRRI

started by denizindibi 29 December 2008 17-year-old topic 0 Replies 1.751
SADDAM'IN SON SIRRI

Irak Eski Lideri Saddam Hüseyin ABD'liler Tarafından Doğduğu Kent Tikrit'de Yakalandıktan Sonra 36 Ay Hapiste Kaldı. Saddam, Irak Mahkemesi Tarafından Yargılandıktan Sonra Idam Edildi.

Saddam'ın cezaevinde yaşadıklarını sadece ona en yakın olan insanlar biliyor. Çünkü sadece onlara Saddam'la cezaevinde görüşmelerine izin veriliyordu.

Alman haber dergisi Der Spiegel, Saddam Hüseyin'le son olarak konuşan kişinin anılarını yayımladı.

Irak eski diktatörü Saddam Hüseyin, avukatı Muhammed Munib'e ABD askerleri tarafından yakalandığı anı anlattı. Saddam ABD askerleri tarafından yakaldıktan sonra kendisinin bayıltılarak bir çukura atıldığını daha sonrada çukurdan çekilirken görüntülerinin alındığını söyledi. Ilaçla sersemletildiği için kendini bir erkek gibi savunamadığını da Saddam, avukatı Munib'e anlattı.

Saddam kendisini hapiste ziyaret eden ABD Generali Jane Karpinski'den kayısı ve muz istedi. ABD'li general Saddam'ın cezaevinde bulunduğu sırada çok sevecen olduğunu belirtiyor. Saddam, ABD'li bayan generale, kendisi için nöbet tutan ABD askerleri için, "Sizin çocuklar benim oğlum gibi" dediği de iddia edildi.

Saddam Hüseyin'in oğulları Usey ve Kusey'le ilgili görüşlerini de FBI ajanı George Piro'ya söylediği belirtiliyor. Saddam'ın iki oğlu için, "Insan milliyetini seçemediği gibi çocuklarını da kendisi seçemiyor. Insan kendi öz çocukları tarafından da darbe görebilir." dedi.

Bütün görgü tanıkları, Saddam'ın darağacına giderken bile yaptığı şeylerden pişmanlık duyduğu yönünde bir söz sarf etmediğini belirtiyor.

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.