LIVE
🏛️ LEGEND Thief Choron Ka Raja record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Shoot Them record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Köşk'ten Israil vahşetine kınama

started by cr@zy 29 December 2008 17-year-old topic 0 Replies 1.821
Köşk'ten Israil vahşetine kınama
Cumhurbaşkanı Gül, Israil'in Gazze'ye saldırısını sabahtan itiraben yakından takip ettiğini belirterek saldırının doğurabileceği diğer yansımalara dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Israil'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıyı çok üzücü bulduğunu ve kınadığını belirterek, ''Son olayı sorumsuzluk olarak görüyorum'' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Içişleri Bakanı Beşir Atalay'ın kızı Irem Zeynep Atalay ile Ali Üstün'ün nikah törenlerinin yapılacağı Bilkent Oteli'ne gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Israil'in Gazze'ye saldırısını sabahtan itibaren yakından takip ettiğini belirterek, ''Gerçekten çok üzücü. Yapılan saldırıyı kınıyorum. Israil Başbakanı da geçenlerde buradayken, kendisinin bölgenin yeni bir şiddet sarmalına girmemesi için dikkatini çekmiştim'' diye konuştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Son olayı sorumsuzluk olarak görüyorum. Bugün bir çok insan öldü, daha ne kadar ölecek bilinmiyor. Dünyanın her yerinden de bu olay izleniyor. Olay sadece Israil ve Filistin arasında değil, bütün bölgeyi istikrarsızlığa sokacak bir olaydır.

Ayrıca yine bir sorumsuzca olan, yeni Amerikan yönetimine de böyle bir Orta Doğu'yu bırakmak... Bunu da doğrusu çok anlamlı buluyorum. Büyük bir üzüntü duyuyorum ve gerçekten bu olayı kınıyorum.''
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.