LIVE
🏛️ LEGEND Colorado record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Let's Build a Castle from Decks record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

KAMER GENÇ: AÇIKLAMALARIM ÇARPITILDI

started by denizindibi 23 December 2008 17-year-old topic 0 Replies 1.184
KAMER GENÇ: AÇIKLAMALARIM ÇARPITILDI
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, 'Milletvekillerinin Kafasına Kurşun Sıkalım' Şeklinde Bir Açıklamasının Olmadığını Söyledi.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, 'Milletvekillerinin kafasına kurşun sıkalım' şeklinde bir açıklamasının olmadığını söyledi.
TBMM'de bir açıklama yapan Genç, Izmir'de yaptığı konuşmada basında yer aldığı şekilde bir ifade kullanmadığını belirtti. Genç, "Orada yaptığım konuşmada; 'Iktidara mensup kişiler, getirilen eleştirilere hiç aldırmıyor, sorumluluk duygusu içinde davranmıyorlar. Utanma duygusu da yok. Kafalarına kurşun mu sıkalım? Bu nedenle muhalefet eden arkadaşlarımıza haksızlık yapmayalım' şeklinde konuştum." dedi.

Bu sözlerinin "Milletvekillerinin kafasına kurşun sıkalım" şeklinde çarpıtarak haber yapıldığına dikkat çekerek, "Benim böyle bir söz söylemeyeceğimi herkes bilir. Ben orada akla, vicdana uygun bir açıklama yaptım.'' diye konuştu. (CIHAN)

(Cihan Haber Ajansı
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.