LIVE
🏛️ LEGEND Around the World in 80 Days record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Centrifuge record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

eski manken hacı oldu

started by cr@zy 12 December 2008 17-year-old topic 12 Replies 6.803
eski manken hacı oldu

Hacca giden manken Yaşar Alptekin, bugün Türkiye’ye döndü. Alptekin, hac sonrası hayat felsefesinde değişiklik olacağını ve çalışmalarına helal dairesinde devam edeceğini söyledi. Ünlü mankeni Atatürk Havalimanı’nda annesi Aynur Alptekin, kızı Ayris Alptekin ve kardeşi Ajlan Alptekin karşılarken hacı yakınları alkışlayarak tebrik etti. Alptekin’i görüntüleyemeye çalışan basın mensuplarının yanı sıra bir çok hayranı da ünlü mankeni cep telefonlarıyla görüntüledi bazıları da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

"KENDILERINLE TANIŞSINLAR"
Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Cidde’den Istanbul’a gelen Alptekin, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hac’da yaşadığı duygunun anlatılamayacak şekilde olduğunu bildiren “Insanların kendilerine bir kere iyilik yapıp hacca gitmesi lazım. En azından umreye gitmeli. Bıraksınlar Paris’e Bodrum’a Marmaris’e gitmeyi, hacca gelsinler. Kendilerinle tanışsınlar" diye konuştu. Hac sonrası hayat felsefesinde bir değişiklik olacağını ama sosyal hayatının devam edeceğini bildiren Alptekin, “Dizi film çalışmalarım helal dairesinde olacak. Mankenlik katalog broşür çekimleri olursa onlar da devam edecek. Daha iyi şartlarda daha bilinçli şekilde hayatımı yaşayacağımö dedi.

Alptekin, “Hac’da dünyanın en güzel ressamının paletinde renktik. Siyahı, beyazı, sarı tenlisi. Renklerden bir tablo oluşturduk. Kabe’de tavaf ettik. Dünyanın en güzel avını yaptık. Şeytan taşladık. Şeytan taşlarken kendi içimizdeki şeytanı taşladık" diye konuştu.

CAMIYE GITTI
Uzun süredir hacca ya da umreye gitme isteğinin olmasına karşılık vergi borcu nedeniyle yurtdışına çıkış yasağı bulunduğunu bildiren Alptekin, bu yıl yasağı olmasına rağmen hacca gitmek için yazıldığını ve kurada kendisine gitme hakkı çıktığını söyledi. Bunun üzerine çıkan vergi affından yararlanarak hacca gittiğini bildiren Alptekin, 5 yıl daha başka insanların hakkını yememek için hacca gitmeyeceğini ancak ilk fırsatta umreye gideceğini kaydetti.

Her zaman boynumda tespih var Alptekin, boynundaki tespihin sorulması üzerine de her zaman boynunda tespih cebinde de takke taşıdığını belirterek, “Bunlar hac kıyafetlerim. Bu nedenle tespihim dışarıda gözüküyor. Bir iki gün içinde kıyafetlerimi değiştireceğim ve yine tespihim boynumda olacak ama elbiselerimin içerisinde. Normal kıyafetlerime dönerken sakallarımı da keseceğim" diye konuştu.

Ailesini kavuşan Yaşar Alptekin daha sonra Eyüp Sultan Camii’ne gitti.
çok güzelde olmuş allah kabul etsin ve bizlerede nasip eylesin :arrow:

AMIIIIINNNNN
bey_mer wrote:çok güzelde olmuş allah kabul etsin ve bizlerede nasip eylesin

bunuda reklam aracı olarak kullanmayacaksa gerçekten çok güzel bişey , allah herkese nasip etsin .
ben bu Yaşar Alptekini her dinlediğimde kendimden utanıyorum..bir insan 5 yılda bu kadarmı değişir...Rabbim bizede nasip etsin inş..
Reklam yapacağını hiç zannetmiyorum ama reklam amacıyla bile olsa artık medyada bu tür haberlerin olması bile güzel....

Rabbim cahiliye devrinden kurtulup o kutsal yerleri görmeyi bizede nasip eder inş...
Evet insallah rabbim bizede nasip eyler, bizde kutsal topraklari görebiliriz
fachmann'dan saygilar
Fachmann wrote:Evet insallah rabbim bizede nasip eyler, bizde kutsal topraklari görebiliriz

amiiinnn

bu arada aramıza hoş geldin fachmann :wink:
ALLAH herkese HACILIGI nasip etsin :bidibidi_msn59:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!

ben televizyonda da izledim bu haberi, hacı olmak insanlara

elini eteğini öptürmeyi gerektirmiyo bence ki bizim dinimizde de böyle

şeylerin yasak olduğunu biliyorum, keşke televizyonda bu şekilde boy

göstermemiş olsaydı, bari bu kutsal görevi reklama çevirmemiş olsaydı,

ne diyelim hayırlısı , zamanla bunuda öğrenecektir heralde .
denizindibi aynı şekilde bende düşünmüştüm hatta çok kızmıştık ama bi haber programında canlı yayına katıldı bunu şeyhlik gibi asla düşünmediğini ve hacıdan gelen bi insanın oraların kokusunu alabilmek için öperlermiş bu insanlarında o niyetle yaptıklarını düşünüyorum orda ters bi tepki verseydim kalplerini kırabilirdim..diye açıkladı..
inş. öyledir...
bana çok samimi gelmediği için diretiyorum,
gerçi haklısın adamın bir suçu yok , bizim insanlarımızda suç,
ne olursa olsun el etek öpülmez , sadece koklasınlar madem öyle ,
hem peygamber efendimiz insanlar illada altında namaz kıldıkları için bir ağacı kestirmişti öyle bir hikaye biliyorum, yani bana çok ters geldi bilemiyorum, bizim dinimiz şekilciliğe önem vermiyo bunu söylemeye çalışıyorum, ama yinede bilemem tabii, herkesin kendi düşüncesi
ama üzücü bi tavır bence
evet haklısın aslında suç bizim insanımızda gercekten çok üzücü bir şey...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.