LIVE
🏛️ LEGEND Air Invasion Siljo record held by handan for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Mahjong Kulesi record held by fahri for 13 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ÇANKAYA'DA BIR ILK

started by denizindibi 04 December 2008 17-year-old topic 5 Replies 2.642
ÇANKAYA'DA BIR ILK

Çankaya Köşkü'nde Dün Yapılan Resmi Kabulde Bir Ilk Yaşandı. First Lady Hayrünnisa Gül, Eşiyle Birlikte Konukların Karşısına Çıktı.

Çankaya Köşkü'nde dün yapılan resmi kabulde bir ilk yaşandı. First Lady Hayrünnisa Gül, eşiyle birlikte konukların karşısına çıktı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı yapılan görüşmeden sadece görüntü alınmasına izin verildi. Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül de kabule katıldı. Hayrünnisa Gül, ilk kez Cumhurbaşkanı'nın resmi bir kabulünde yanında yer aldı. Hayrünnisa Hanım, Bakan Çubukçu ile masada karşılıklı oturdu. Heyette, özürüller federasyonu ve derneklerinin temsilcileri yer aldı
bu olaymıymış yanii ne milletiz haa herşeyi haber yapıyoz ilk defa cıktıysa cıkmış nolmuş ölelimmi
bu arada lafım bunu haber yapanlara yapılan haberi yayınlıyana değil yanlış anlaşılmasın :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
="[email hidden]@yer"]bu olaymıymış yanii ne milletiz haa herşeyi haber yapıyoz ilk defa cıktıysa cıkmış nolmuş ölelimmi
bu arada lafım bunu haber yapanlara yapılan haberi yayınlıyana değil yanlış anlaşılmasın :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
eee hergün vay efendim hülya avşar ne giymiş, kim var mısın yok musunda para kazanmış yok mankenler nerde kavga etmiş bunları konuşan bi millet olunca buda haber niteliği taşıyo tabiii :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yaw zaten hayatımız küresel ısınma tehlikesi, suya zam ,elektiriğe zam haberlerini okumakla geciyo bırakta azcık millet hülya avşarın hayatını didiklesin :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

yapma cr@zy sen bari yapma, millet gündemi değiştirmeye çalışıyo, zaten dünya medyanın elinde , sinirleniyorum iyice :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ya beni tanımadınmı hala içini karartan gündemler beni bozar abiiiiiiiiii :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.