LIVE
🏛️ LEGEND Brill Brill Shipment record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Brik It record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Fenerbahçe Kaç Para Kaybetti? Cevap: çok para çok

started by gusselim33 26 November 2008 17-year-old topic 25 Replies 11.836
Fenerbahçe geçen sezon tarihinde bir ilke imza atıp, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısı göstermiş ve Avrupa arenasında tanınmakla kalmayıp, elde ettiği bu başarı nedeniyle UEFA’dan da 17 milyon euroyu kapmıştı. Bu sene ise final oynama hayalleri kuruluyordu. Bu yüzden La Liga gol kralı Güiza ile Türk Milli Takım Kaptanı Emre transfer edildi ve Ispanya’yı Avrupa Şampiyonu yapan Aragones takımın başına getirildi.

EVDEKI HESAP ÇARŞIYA UYMADI

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Akşam'ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler, organizasyona ayak bastı parası olarak 5 milyon 400 bin euro, aldığı iki beraberlik için ise 300’er binden 600 bin euro; yani toplamda 6 milyon euro kazançla bu sezon Şampiyonlar Ligi hesabını kapattı. Fenerbahçe’nin maddi kaybı “en az” 11 milyon euro civarında. Avrupa’da geçen sezon elde edilen prestijin kaybolması ise paha biçilemez!
SaDeCe GüLüMSe :)

gusselim33 wrote:Fenerbahçe geçen sezon tarihinde bir ilke imza atıp, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısı göstermiş !

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

yemin ederim maçla falan ilgim yok ama babam geçen maç izliyodu bende bi bakiim dedm, fenerbahçe porto'mu neydi, gülmekten öldüm yaa, ben şu halimle onlardan iyi oynarım valla , adamlar toptan korkuyodu sanki, normalde futbolcuların topu kovalamaları gerek ama top onları kovalıyodu en son gördüğümde tabii kaçışanda fenerbahçeli futbolcular :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
fener hep öyle :lol2: bak sana tavsiyem bide galatasarayın maçını izle hayran kalırsın valla

valla babam galatasaraylı, u takım beni ihtiyarlattı diyodu en son maçta onu duydum, en iyisi ben izlemiyim :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ya varyaa aha buraya yazıyom ben gs maçına gitmeden ölürsem gözüm acık gidecek denizindibi beni maça götürsene :lol2: :lol2:
bn seni götüreym :lol2: ama fenerbahçü türübününden izlersin macı :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

fener taraftarına acırım ama be işkence cektiririm onlara ben o tarafta :lol2: :lol2: :lol2:
arada kaynamada adamlar maçı kaybedince (ki bu artık alışılmış bişey)
kendinilerini kaybediyolar kim vurduya gidersin vallaha :lol: :lol: :lol:
bunları söyleyen senmisin beymer.geçenlerde fenerli olcam diyodun hani. :roll: :roll:
kiiimm beymer'mi fenerli olcakmışş :lol2: :lol2: :lol2:
bi ara g.s ye kızıp öyle diyodu sen bilmiyonmu
ben fenerli olcam demedim fenerin geçen yıl iyi oynadığını savundum
haklının yanında olmak suçsa demekki suçluyum bu arada ben anlayamadım sevgili efemir senin bana ne kastın var konu mu bulamadın :?:
bende fenerli olduğum için olabilir.ya bişey demedim sadece bi hatırlatma yapmak istedim kırdıysam özür dilerim. :roll: :roll: :lol:
kusura bakma efemir ama ilk defa sana gücendim ve özrünü kabul etmiyorum. :cry:
heeyyttt kim kime güceniymişş olmaazzz olamazz bak kızdırmayın beni gelmeyim yanınıza hee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
bende bundan sonra ne bu siteye giriyom nede yorum yazıyorum yazdığım herşey olay oluyo artık ben yokum rahat rahat yazabilirsiniz yorumlarınızı.
sen hele hiç konuşma o gülücükler ne öyle :bidibidi_msn32:
ama tabi haklısınız :yahoo58: asla barışmam sizinle yani crazy ve efemirle
banane banane barışmıycam ısrar etmeyin
ulaaa şka yaptım size mınyıklar aman be sizinle maytap ta geçilmiyo heee :lol2:
yani efemir sevgili canım akrabacım detaya giremiyom ya sen beni hiçmi tanıyamadın 6senedir ama bak şimdi gerçektenkırılacam camışşş :bidibidi_msn43:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.