adamın biri yeni ulastığı otele kaydını yaprırır ve odasına girdiğinde bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.fakat mail farklı bir adrese gönderir.tam bu sırada farklı bir yerde kadın ,kocasının cenazesinden eve dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür arkadaslarından geldiğini düsündüğü maili okuyunca oldugu yere yıgılıp kalır.odaya giren annesi yerde yatan kızını görür ve ekrandaki mesajı görür
kime:sevgili karıma
konu:yeni ulastım
tarih:16 mayıs 2007
benden haber alddığına sasıracağından eminim.burada bilg. var sevdiklerimiz e-mail göndere biliyoruz.buraya yeni ulastım ve kaydımı yaptırdım hersey yarın senin buraya gelecegini düşünülerek hazırlanmış.seninle bulusmayı dört gözle bekliyorum.umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
NOT:BURASI COK SICAK

kime:sevgili karıma
konu:yeni ulastım
tarih:16 mayıs 2007
benden haber alddığına sasıracağından eminim.burada bilg. var sevdiklerimiz e-mail göndere biliyoruz.buraya yeni ulastım ve kaydımı yaptırdım hersey yarın senin buraya gelecegini düşünülerek hazırlanmış.seninle bulusmayı dört gözle bekliyorum.umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
NOT:BURASI COK SICAK