Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
gözünden ne cıktı bakın yaaaa
started by cr@zy
12 November 2008
17-year-old topic
24 Replies
15.616
yap yap gıcıklığıda korkma yeter , resmin acıklamasını aradım bulamadım nasıl olmuş bu olay acaba bi yorumunuz varmı arkadaşlar 
bulsaydın koyardın bulamamışsınki bulamamışsınkii sen satanistlerle kafayı bozmuşsun güsselim sana özel resimlerimde olacak yakında seni ayinlerde yakaladım

yaw ne adamı amanııınnn sendemi o meçhullerdensin off off birini çözemedim şimdide senmi cıktın ayyy uğraşamam 

sen ve ders calışmak aman yarabbim başımıza daş yağcak

doğrudur annennen yaşındayım ya anlamam ben senin derslerinden şimdi hıh

ay ay ay iltifatta edermiş yesinlerrr teşekkür ederim güsselim havaya girdim valla

yaw kuzum ben bilimsel acıklama bekledim güsselimden ama o bana yaşlısın dedi onun tartışmasını yaptık fakat eminim sen bu kurt olayına bilimsel bi acıklama getirirsin
(bu arada kıskanma senin yerin apayrıı bitanesin sen
)
(bu arada kıskanma senin yerin apayrıı bitanesin sen
valla ben karışmam acıklama bekliyom bu kurt olayı nasıl oluvemişş neden oluvemişş sözü şimdi size bırakıyorum denizindibi hanım halk korkuyo ve bi acıklama bekliyo 
peki denizindibi hanım sonuçları dört gözle bekliyoruz 

ya arkadaşın annesiyle görüştük, bu insansı küçükken yemek esnasında gözlerini kaşıyomuş sürekli, anneside buna yapma oğlum gözün kurtlanır diyomuş bu insansıda dinlemiyomuş , eee büyük sözü dinlememenin sonu bu olacak tabii, kurtlanıvermiş adamcağızın gözüü
siz siz olun büyüklerinizin sözünü dinleyin , benden söylemesi

siz siz olun büyüklerinizin sözünü dinleyin , benden söylemesi

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.