LIVE
Loading stream......

gözünden ne cıktı bakın yaaaa

started by cr@zy 12 November 2008 17-year-old topic 24 Replies 15.616
:lol2: :lol2: :lol2: cok komiksin crazy bnde baya korkunc bişey sanmıştım :lol2: :lol2: (gıcıklık yapıom caktırmayın :lol2: )
SaDeCe GüLüMSe :)

yap yap gıcıklığıda korkma yeter , resmin acıklamasını aradım bulamadım nasıl olmuş bu olay acaba bi yorumunuz varmı arkadaşlar :mrgreen:
bi bilgim olsa senden önce ben koyardım bu mesajı buraya :lol2:

bulsaydın koyardın bulamamışsınki bulamamışsınkii sen satanistlerle kafayı bozmuşsun güsselim sana özel resimlerimde olacak yakında seni ayinlerde yakaladım :lol2: :lol2:
amanın yakalandımmı yoksa :lol2: yoksa diğer ayin resimlerdeki adamın ben olduğumu anladın mı :lol2: :lol2:

yaw ne adamı amanııınnn sendemi o meçhullerdensin off off birini çözemedim şimdide senmi cıktın ayyy uğraşamam :lol2:
uğraşmassan uğraşma cıkıyom ben zaten ders calışcam :cool3: :lol2:

sen ve ders calışmak aman yarabbim başımıza daş yağcak :lol2: :lol2: :lol2:
söz konusu olan dil anlatım yazılısı :lol2:
matematik olsa calışmazdım zaten :lol2:

doğrudur annennen yaşındayım ya anlamam ben senin derslerinden şimdi hıh :yahoo28: :yahoo28:
oy oy oy kıyamam kız sana alınırmışta şaka yapıom canım benim senin yaşında olupta senin kadar güzel olan bi hatun tanımadım daha :bouncy: :yahoo60: :yahoo60:

ay ay ay iltifatta edermiş yesinlerrr teşekkür ederim güsselim havaya girdim valla :bidibidi_msn38: :bidibidi_msn38:
adamın gözü kurtlanmış siz burda birbirinize iltifat ediyosunuz, yokmu bilimsel bi açıklaması olan , diliniz kurtlanacak valla (bu arada bendeki kıskançlıkta hat safhada) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yaw kuzum ben bilimsel acıklama bekledim güsselimden ama o bana yaşlısın dedi onun tartışmasını yaptık fakat eminim sen bu kurt olayına bilimsel bi acıklama getirirsin :wink: :mrgreen:
(bu arada kıskanma senin yerin apayrıı bitanesin sen :wink: )
hay dilim kurtlanaydı da demeyeydim bilimsel açıklama falan diye :lol2: :lol2:
açıklama yapacam diye admı tekrar tekrar görüyom aaayy :freaked:
valla ben karışmam acıklama bekliyom bu kurt olayı nasıl oluvemişş neden oluvemişş sözü şimdi size bırakıyorum denizindibi hanım halk korkuyo ve bi acıklama bekliyo :mrgreen:
en kısa zamanda sizi aydınlatacağım cr@zy hanım, henüz tetkiklerin sonucu çıkmadı :lol2: :lol2: :lol2:
peki denizindibi hanım sonuçları dört gözle bekliyoruz :lol2:
ya arkadaşın annesiyle görüştük, bu insansı küçükken yemek esnasında gözlerini kaşıyomuş sürekli, anneside buna yapma oğlum gözün kurtlanır diyomuş bu insansıda dinlemiyomuş , eee büyük sözü dinlememenin sonu bu olacak tabii, kurtlanıvermiş adamcağızın gözüü :lol2: :lol2: :lol2:
siz siz olun büyüklerinizin sözünü dinleyin , benden söylemesi :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.