Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
bıdıbıdı magazinden bir şok daha tatlı cadı'da yakalandı:)
started by cr@zy
11 November 2008
17-year-old topic
20 Replies
13.166
sevgili bıdıbıdı üyeleri,
tatlı cadımız, sonunda bıdıbıbıdı magazin ekibine işte bu şok görüntülerle
yakalandıı, her gün ayrı ayrı barlardan çıkarken yakaladığımız tatlı cadı
kameralarımızdan gizlenmeye çalıştıı ... biz onu daha önce hiç böyle
görmemiştik peki ya siz, yorumu siz sevgili bıdıbıdı magazin severlere
bırakıyoruz .
denizindibi wrote:yakalandıı, her gün ayrı ayrı barlardan çıkarken yakaladığımız tatlı cadısöylemeliyimki , yaşam tarzına bir çeki düzen vermiyen bir yönetici ile uzun yıllar birarada olmak zor görünüyor.
Bidibidi.comun modları bar bar dolaşıyor.. inanamıyorum. Gerekli inceleme başalatıldı. Magazin ekibine teşekkürler..
tatlı cadı wrote:Bu Haberler Tamamen YALANNNNNN..
ne demek yalan ben aylardır peşindeyim seni takipte zorlandım bile boşuna demiyorum uykum var uykumvar diye forumda sayende uykusuz kaldım tatlı cadı

BIDIBIDI wrote:Adminim bari siz yapamyın etmeyin inanmayın bu haberlere.Biz adminimizi örnek alan yöneticiyiz.denizindibi wrote:yakalandıı, her gün ayrı ayrı barlardan çıkarken yakaladığımız tatlı cadısöylemeliyimki , yaşam tarzına bir çeki düzen vermiyen bir yönetici ile uzun yıllar birarada olmak zor görünüyor.
Bidibidi.comun modları bar bar dolaşıyor.. inanamıyorum. Gerekli inceleme başalatıldı. Magazin ekibine teşekkürler..
Sizde gecenlerde yakalanmıştınız crazynin objektiflerine o zaman sizin hakkındaki haberde gerçekti
Ben gerekli açıklamaları yaptım , yalan olduğunu söylemedim , sadece bir kavram kargaşası yaşınmıştır , onu da dile getirdim.
tatlı cadı wrote:Evet arkadaşlar itiraf ediyorum Yukaridaki resimler dogrudur fakat geçmişte yaşanmış ilişkilerdir.Şuan hayatımda tom bey vardır.Ama bizi yakalamanız imkansız sayın crazy ve denizdibi![]()
![]()
deme yaa yoksa hani bu sabah beraber cay bahçesinde oturduğun kişimi ama ben dedim editörüme yayınlamayalım hemen bu sabahta şüpheli hali vardı tatlı cadımın dedim ama dinlemedi

pzartesi şok görüntüler ve haberlerle geliyoruz. biz bıdıbıdı magaziniz kim nerde kiminle, kaçmak sizden yakalamak bizden

yok bu defa seni özel hayatınla ilgili yakalamadık tatlı cadı aslında elimizde şok görüntüler var ama şuan özel hayatın ikinci bi darbeyi kaldıramayacağını düşünerek ilerleyen zamana bıraktık 

crazyplayer wrote:yok bu defa seni özel hayatınla ilgili yakalamadık tatlı cadı aslında elimizde şok görüntüler var ama şuan özel hayatın ikinci bi darbeyi kaldıramayacağını düşünerek ilerleyen zamana bıraktıkSayın crazy hanımefendi;lütfen bu tür haberler yaparak hayatımı olumsuz yönde etkileyin.Ayrıca sizinle çok güzel bir dostlugum var.Bu dostlugun hatırı için hakkımda haberleri olay yaratcak sekilde yayınlamayın
tatlı cadı wrote:
Sayın crazy hanımefendi;lütfen bu tür haberler yaparak hayatımı olumsuz yönde etkileyin.Ayrıca sizinle çok güzel bir dostlugum var.Bu dostlugun hatırı için hakkımda haberleri olay yaratcak sekilde yayınlamayın
tatlı cadı hanımefendi; tabikide sizinle cok güzel bir dostluğumuz var fakat iş ile arkadaşlığı dostluğu karıştırmayalım lütfen, haberleriniz olay yaratıyorsa bu sizin ne kadar merak edilen biri olduğunuzu gösterir
(amanıııınn ne bu hanım efendiler havada uçuşuyo cok kibarlaştık coookkk
) This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.