LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bıdıbıdı magazinden bir şok daha tatlı cadı'da yakalandı:)

started by cr@zy 11 November 2008 17-year-old topic 20 Replies 13.166
siteden cıkışta kameralara böle yakalandı :)

burdada bir gece eğlenceden cıkarken yakalandı yüzünü gizledi ama bizden kaçmaazz

ve en son kare bizim ilgimizi cok cekti :)

evet yine herzamanki gibi yorumu editörüm denizindibi'ne bırakıyorum :lol2:

sevgili bıdıbıdı üyeleri,

tatlı cadımız, sonunda bıdıbıbıdı magazin ekibine işte bu şok görüntülerle

yakalandıı, her gün ayrı ayrı barlardan çıkarken yakaladığımız tatlı cadı

kameralarımızdan gizlenmeye çalıştıı ... biz onu daha önce hiç böyle

görmemiştik peki ya siz, yorumu siz sevgili bıdıbıdı magazin severlere

bırakıyoruz .
:shock: :shock: :shock:
denizindibi wrote:yakalandıı, her gün ayrı ayrı barlardan çıkarken yakaladığımız tatlı cadı
söylemeliyimki , yaşam tarzına bir çeki düzen vermiyen bir yönetici ile uzun yıllar birarada olmak zor görünüyor.

Bidibidi.comun modları bar bar dolaşıyor.. inanamıyorum. Gerekli inceleme başalatıldı. Magazin ekibine teşekkürler..
Bu Haberler Tamamen YALANNNNNN..

resimler montaj yapılmış.

Lütfen arkadaşlar bu tür haberlere inanmayın :lol2:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

tatlıcadı sen güzelsin de o çocuk kim öle ya 2. si hiç yakıştıramadım sana :lol: :lol: :lol:
tatlı cadı wrote:Bu Haberler Tamamen YALANNNNNN..

ne demek yalan ben aylardır peşindeyim seni takipte zorlandım bile boşuna demiyorum uykum var uykumvar diye forumda sayende uykusuz kaldım tatlı cadı :lol2: :lol2: :lol2:
BIDIBIDI wrote:
denizindibi wrote:yakalandıı, her gün ayrı ayrı barlardan çıkarken yakaladığımız tatlı cadı
söylemeliyimki , yaşam tarzına bir çeki düzen vermiyen bir yönetici ile uzun yıllar birarada olmak zor görünüyor.

Bidibidi.comun modları bar bar dolaşıyor.. inanamıyorum. Gerekli inceleme başalatıldı. Magazin ekibine teşekkürler..
Adminim bari siz yapamyın etmeyin inanmayın bu haberlere.Biz adminimizi örnek alan yöneticiyiz.

Sizde gecenlerde yakalanmıştınız crazynin objektiflerine o zaman sizin hakkındaki haberde gerçekti :mrgreen:
&
betül o çoçugu bende hatırlmyorum bende yakıstıramadım kendime :mrgreen:
&
Ben gerekli açıklamaları yaptım , yalan olduğunu söylemedim , sadece bir kavram kargaşası yaşınmıştır , onu da dile getirdim.
Evet arkadaşlar itiraf ediyorum Yukaridaki resimler dogrudur fakat geçmişte yaşanmış ilişkilerdir.Şuan hayatımda tom bey vardır.Ama bizi yakalamanız imkansız sayın crazy ve denizdibi :arrowr: :biggrin2:
&
tatlı cadı wrote:Evet arkadaşlar itiraf ediyorum Yukaridaki resimler dogrudur fakat geçmişte yaşanmış ilişkilerdir.Şuan hayatımda tom bey vardır.Ama bizi yakalamanız imkansız sayın crazy ve denizdibi :arrowr: :biggrin2:

deme yaa yoksa hani bu sabah beraber cay bahçesinde oturduğun kişimi ama ben dedim editörüme yayınlamayalım hemen bu sabahta şüpheli hali vardı tatlı cadımın dedim ama dinlemedi :lol2: :lol2:
Sizn beni yakalmanız imkansız artık göz önünde olmayan ve kalabalık olmyan yerleri tercih edyoruz.Bu yüzden hiç bir magazin ekibinin eline malzeme vermiyoruz. :bidibidi_msn5:
&

bizde ekip olarak dolaşmıyoruz zaten sayın tatlı cadı, kalabalık olmayan ve göz önünde olmayan heryere bi adamımızı bıraktık ki biz bıdıbıdı magazin ekibizyiz, heran herkesi yakalayabiliriz, için rahat olmasın dolaşırken , biz seni uyarıyoruz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
uyarın için teşekkürler editör hanım.Görcez bakalım yakalayabilecekmisiniz?
&

siz, magazin gündemine oturacaksınız sayın tatlı cadı, bu yüzden merak etmeyin en kısa zamanda entegre bi çalışmayla karşınızdayız, bu pazartesiyi bekleyin, bıdıbıdı magazin ekibi olarak yeni yayın dönemimize başlıyoruz :lol2: :lol2: :lol2:
pzartesi şok görüntüler ve haberlerle geliyoruz. biz bıdıbıdı magaziniz kim nerde kiminle, kaçmak sizden yakalamak bizden :wink: :D :D
Bizim bi yere kaçtıgmız yok efendim.Sadece ilişkimizi kamaoyunun önünde yasayıp yıpranmak istemyoruz.O yüzden magazinde uzak duruyoruz. :bidibidi_msn5:
&
yok bu defa seni özel hayatınla ilgili yakalamadık tatlı cadı aslında elimizde şok görüntüler var ama şuan özel hayatın ikinci bi darbeyi kaldıramayacağını düşünerek ilerleyen zamana bıraktık :bidibidi_msn11:
crazyplayer wrote:yok bu defa seni özel hayatınla ilgili yakalamadık tatlı cadı aslında elimizde şok görüntüler var ama şuan özel hayatın ikinci bi darbeyi kaldıramayacağını düşünerek ilerleyen zamana bıraktık
Sayın crazy hanımefendi;lütfen bu tür haberler yaparak hayatımı olumsuz yönde etkileyin.Ayrıca sizinle çok güzel bir dostlugum var.Bu dostlugun hatırı için hakkımda haberleri olay yaratcak sekilde yayınlamayın :arrow:
&
tatlı cadı wrote:
Sayın crazy hanımefendi;lütfen bu tür haberler yaparak hayatımı olumsuz yönde etkileyin.Ayrıca sizinle çok güzel bir dostlugum var.Bu dostlugun hatırı için hakkımda haberleri olay yaratcak sekilde yayınlamayın :arrow:

tatlı cadı hanımefendi; tabikide sizinle cok güzel bir dostluğumuz var fakat iş ile arkadaşlığı dostluğu karıştırmayalım lütfen, haberleriniz olay yaratıyorsa bu sizin ne kadar merak edilen biri olduğunuzu gösterir :wink:

(amanıııınn ne bu hanım efendiler havada uçuşuyo cok kibarlaştık coookkk :lol2: :lol2: :lol2: )
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.