LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

30 yıL sonra bIdIbIdI

started by denizindibi 11 November 2008 17-year-old topic 28 Replies 17.622
denizindibi wrote:tatlı cadı : Nihayet forumlarda istedigi düzen oturmustur, milleti her forumda muhabbet etmekten caydırma ve yıldırma politikası
olumlu sonuc vermis ve kurallari bozan bütün herkesi ayagindan bıdıbıdı tavanina civilemistir bu arada ceza tahtası forumunun açılmasına katkı sağlamış ve bu yaşına rağmen o bölümün modu olmayı başarmıştır.
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

yaf arkadaşlar ben çokmu kuralcıyım ya :roll:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

sen daha fark etmemişmiydin tatlı cadı :lol2: :lol2: :lol2:

Dışardan bi ziyartci gelse benim gercekten kötü biri oldugumu düşünecek yukrdaki mesajıma baktıgında :mrgreen:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

kötü biri mi, kötülükle kuralcılığın ne alakası var, sen sadece prensiplerinden hiç bi yerde ödün vermiyosun okadar , kötülük ne kelime tatlı cadı :cry: :cry:
kızlar panik yapmayın :D olur böyle vakalar :lol2:
yaşasın bariş :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

cicikızda aramıza gelmiş ne güzel....

evet arkadaşlar bıdıbıdı çok güzel söylemiş bunları neden sizden gelenler bölümüne açmıyoruz gerçekten takdire değer konular denizindibi harikasın çok güzel olmuş..
adminimiz taşır inş. bu konuları .

valla betül beğenileceğini ummuyodum, çok sevindim beğenmenize çok sevindim, daha nice yıllar burdayız inşallah :banana: :banana: :banana: :banana:
bence sen bu konuları adreslerini al Bıdıbıdı ya ver daha çabuk taşır..beğenmezmiyiz ya hem beğenilmesi önemli değilki sonuçta siz düşünüp yazıyorsunuz emek harcıyorsunuz...

ben adresleri bulup toparlayana kadar 30 yıl geçer zaten :lol2: :lol2: :lol2:
o aradada zaten bıdıbıdı huzurevinde olacağımız için sorun yok, biz taşırız, adminimizde yorulmaz hem :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.