LIVE
🏛️ LEGEND Bunny Game record held by Prens for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Missile to Donkey record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

pkk yine karakola saldırdı

started by cr@zy 09 November 2008 17-year-old topic 5 Replies 2.865
HAKKARI'nin Çukurca Ilçesi'ne bağlı Çayırlı Köyü'nde konuşlanan Sınır Bölüğü'ne saldırı düzenledi, operasyonlar sürüyor...

HAKKARI'nin Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca Ilçesi'ne bağlı Çayırlı Köyü'nde konuşlanan Sınır Bölüğü'ne u sabah saldıran PKK'lı teröristler püskürtüldü. Irak topraklarına kaçan teröristlerin imhası için helikopterlerin ateş desteğinde operasyon başlatıldı.
Kuzey Irak'ta yuvalandıkları kamplardan gelen kalabalık PKK'lı grubu, sınırın sıfır noktasında bulunan Çayırlı Köyü yakınında konuşlanan sınır Bölüğü'ne saat 10.00 sıralarında havan atışlarıyla saldırı başlattı. Sınırda mevzilenen askerler, teröristlerin saldırısına anında karşılık verdi ve çıkan çatışma yaklaşık yarım saat sürdü.
Saldırının duyulması üzerine Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'ndan havalanan helikopterler hemen bölgeye ulaşırken, çevredeki birliklerden takviye kuvvet gönderildi. Özel getimli timler, Irak topraklarına kaçan teröristlerin imhası için helikopterlerin havadan ateş desteğiyle geniş çaplı operasyon başlatıldı.

3 ASKER YARALI
Çukurca Ilçesi'nin Çayırlı Köyü bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik süren operasyonlarda 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır 1 asker helikopterle Van Askeri Hastanesine sevk edildi. Bölgede halen havadan ve karadan operasyonların sürdüğü belirtildi.
Asker yolu beklemek kadar zor birşey yokmuş insan yaşamadan anlamıyor...Allahım tüm asker yolu bekleyenleri muradına erdirsin en kısa zamanda sağ salim sevdiklerine kavuştursun....
Inş. yaralı askerlerimizde hemen iyileşirler..Artık beddua etmek işe yaramıyor biz beddua etmekten yorulduk onlar dağda yorulmadılar..dua etmekten başka yapılacak birşey yok...
Ama inanıyorum ki inş. bu sınavı biz kazanacağız...Rabbim yardımcımız olsun..
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sürdüğümüz politikalarla daha çok can yanacak... Ne diyelim Her şeyin hayırlısı , sayacak , söyleyecek, o kadar çok şey varki.. Gençlerimiz , arkadaşlarımız , çocuklarımız , kuzenlerimiz ölüyor..

Kararlı bir oluşumla , bitirilebilecekken..

Vardır bir bildiği devletimizin , demekle yetiniyoruz.

Allah sabırlar versin...
BIDIBIDI wrote:Sürdüğümüz politikalarla daha çok can yanacak...

bu sözünüz cok doğru adminim fakat bu kadar şehit vermekle bu devletin nasıl bir bildiği oluyo anlamıyorum anlamakta istemiyorum

Allah tüm asker yakınlarına sabır ve güç kuvvet versin.. :(
Allah tüm şehit ailelerine sabılar versin
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
sürdürülen politikalar , siyasi ihtiraslar, nereye kadar :yellowupset:
sanırım halk olarak bu oyunda yalnızız.Allah hepimizin yardımcısı olsun, allah şehit ailelelrine sabır versin, söylenecek hiç bi söz yeterli değil ki :bidibidi_msn34:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.