LIVE
🏛️ LEGEND Pepsi Jet Ski record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Notorious Sassy record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bu skor tarihe geçecek( sevinçler buraya)

started by sahar 09 November 2008 17-year-old topic 18 Replies 12.633
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaşşşşaaaaaaaaaaaa fener bahçeeeeeeeeeeeeeeeee
hahhhhahhhahah işte bu be işte bu feneri havada karada yeneriz diyen galatalılar fener sizi havada karada yedi bile be hemde 4------1 nese seviniyoruz falan ama galatalı arkadaşların üzerine çok gitmeyelim onlar şimdi 4-----1'lik şokta :lol2: :lol2: :lol2:
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
en büyük fener bahçe
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
ya süper yavvv , helal be ben crazyi görmek isterdim.. crazyyy alooo ordamısın , haydee gel kutlamaya

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
yaw diyom yaa aradığınız crazy ye şuan ulaşılamıyor 1 hafta yada 2 hafta sonra tekrar deneyinizzzz :dj:
ba ba baaa , kulaklık takmış.. ne dinliyo acabaa.. yav crazy gel takım değiş. kayserisporu ya da malatyasporu yada erciyessporu tut , oda sarı kırmızı

🖼️ image not archived
bencede katılıyorum sahar helal kız iyi akıl ettin kutlama işini haydi fener haydi fener haydi ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo fener oooooooooooooooooooooooooo fener oooooooooooooooooo fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
SaDeCe GüLüMSe :)

yaw siz bu gece hep beraber sırf beni dellendirmek içinmi online oldunuz tek tek gelin tek tek aaaaaaaa noluyo canımm olmazkii :bidibidi_msn35: :bidibidi_msn35: :bidibidi_msn31: :bidibidi_msn5:
arkadaşlar slogon buldum.. 4-1 kere maşallah... haydi hepberaberrr

4-1 kere maşallah yuppii :lol2:

🖼️ image not archived
ewet 4-1 kere maaşallah dur kız nickimede yazayım :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

4.1 taş düşsün başınıza inşallah emiiiiiiiiiiiiiiii :bidibidi_msn7: :bidibidi_msn7: :bidibidi_msn7:
oyun-delisi çok güsel olmuş yaaaaaaaaaa

4-1 kere maşallah
:lol2: :lol2: :lol2:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
:oops: önemli değil yav, bak şu fenerin işine , adamlar bizide düşünüyo , oyundelisi ne yazsın die , sahar , gusselim msnlerine nick olarak ne yazsın die , gs ye 1 gol attırdılar.. yoksa 4-1 kere maşallahın anlamı kalmazdı , biliyonuz :lol2:

🖼️ image not archived
oyun delisi seni adada bırakacam tek başına yamyamlar yesin seni emi :hippy: :hippy:
:shock: :shock: :shock: aman Allah korusun , tü tü tü, cuk cuk cuk yavv :shock: :shock:

🖼️ image not archived
Amanin tekdit var burda ay biden aklıma crazyn magazine yakaldıgı mesajdaki resimler aklıma geldi dikkatli ol oyun delisi :arrow:

sende kabullen artık crazy 4-1 :lol:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

iyi olan mı kazandı nedir :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sinir krizi geçirecem heee :)
aman crqzy durr, bu neki gs daha neler kazanacak , bu onlara sadece bi armağan azcık sevinsin garipler :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.