LIVE
🏛️ LEGEND Electro Charge record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Geek record held by buff for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Windows 7 can sıkmayacak

started by tatlı cadı 05 November 2008 17-year-old topic 13 Replies 6.433
Microsoft's Windows grubunun üst düzey Başkan Yardımcısı Steven Sinofsky, PC platformu ve hatta acemi PC kullanıcılarının ihtiyacı olan güvenliği sağlama niyetinde olduklarını söyledi. Yaptıkları hataları kabul etmeyen Sinofsky, Microsoft'un Windows 7'de kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için 3. şirketlerle sıkı bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

2007 Ocak ayında lanse edilen Vista, kullanıcı hizmetlerine müdahale eden ve kısıtlayıcı lisans şartları nedeniyle eleştirilmişti. Bu nedenle Microsoft, Windows 7 ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim için söz verdi. Los Angeles'ta bu hafta düzenlenen Profesyonel Developers Konferansı'nda çeşitli yenilikler içeren yeni işletim sistemi tanıtılacak. Microsoft, kullanıcıları ilk kez Apple's iPhone'nda gördükleri multi-touch (çoklu dokunma) teknolojisini kullanabilecekleri Windows Touch ile buluşturacak. Kullanıcılar, parmakları ile ekranda dosyaları ve pencereleri sürükleyebilecek, yönlendirebilecekler. Dokümanları ve diğer açık dosyaları daha kolay idare eden yeni bir taskbar (görev çubuğu) olacak. Her program için thumbnail kullanılacak ve görev çubuğundaki programın ikonunu sürükleyerek kullanıcılar kaç dokümanın açık olduğunu görebilecekler ve dokümanlar arasında geçiş yapabilecekler.

Microsoft, home network kurmanın artık çok kolay olacağını belirtiyor. Ayrıca, Microsoft web browserından çalıştırılacak olan Office'in yeni versiyonunu da tanıtacağını duyurdu.

Microsoft Windows 7'nin tam olarak ne zaman raflarda olacağı bilinmiyor, ancak 2010 yılına kadar tüketiciyle buluşması bekleniyor.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

inşallah vista gibi salak bi şey olmaz bu sefer, insanlar pratiklik peşindeyken zaten vistayı piyasaya sürmek akıllıca bi iş miydi onu düşünsünler şimdi, paylaşımın için çok teşekkürler tatlı cadı
:lol:
ne demek yaa nolmuş vistaya ben gayet memnunum allah allah :bidibidisun23:

gıcık oluyorum ben vistaya, zaten kullanmadımda, xp yaptım hemen , sinir bozucu ne o öyle yaa herşey güvenlik demek değil :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi wrote:ne o öyle yaa herşey güvenlik demek değil
ilginç :lol2:
&

tamam güvenlik çok önemli ama tatlı cadı , sürekli soru soran bi çocuk olduğunu düşünsene yanında , cevap veriyosun yine soruyo, 1 dk sonra yine soryoo , aaa parçalarım onu ben , pratik olsun istiyosun yeni bişey diyosun oda yok vistada :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
hayret bişey yaa cocuk bu heralde soracak yanlış öğrenmesin diye, vistada tabi soracak hata yapmasın diye sen vistayı kullanmayı becerememişsin suclu vista olmuş vay beee :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
2007 Ocak ayında lanse edilen Vista, kullanıcı hizmetlerine müdahale eden ve kısıtlayıcı lisans şartları nedeniyle eleştirilmişti. Bu nedenle Microsoft, Windows 7 ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim için söz verdi.
tek benmi kullanamamışım acaba , herkes şikayetçi bi sen savundun hayret :lol2: :lol2: :lol2:
( bu bi devler savaşı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: )
ya o şikayetçiler pc den programdan anlamayanlardır beceriksizlerr :lol2: :lol2:

ben vistayı seviyom akıllı bi kerem ne yaparsa yapsın izin alıyo bu devirde vista gibi akıllısını bulmak zorr :lol2: :lol2: :lol2:
="[email hidden]@yer"]ya o şikayetçiler pc den programdan anlamayanlardır beceriksizlerr :lol2: :lol2:

ben vistayı seviyom akıllı bi kerem ne yaparsa yapsın izin alıyo bu devirde vista gibi akıllısını bulmak zorr :lol2: :lol2: :lol2:
valla windows 7 yi daha iyi yapacağına söz vermiş microsoft amca :lol2: o bile farkında yanii bişeylerin yolunda gitmediğinin :lol2: :lol2:
microsoft amca napsın demiştir yaw ben insanlara akıllı vistayı cıkardım kullanmayı beceremediler sinir olmuştur haa sonuna kadar haklı :lol2: :lol2:
crazyplayer wrote:microsoft amca napsın demiştir yaw ben insanlara akıllı vistayı cıkardım kullanmayı beceremediler sinir olmuştur haa sonuna kadar haklı

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
&
xp 'yi hiç bişeye değişmem walla kullanımda hiç bi sorunda yaşamadım daha ama sahar vista kullanıyor ondan dolayı onun bilgisayarına oturmayı hiç sevmiyorum :lol:
SaDeCe GüLüMSe :)

ya vistacığıma laf söylemesenize kırılcak şimdi sorun cıkarcak haa :mrgreen:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.