LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

sayıları tahmin edelim mi

started by dr.k_unal 02 November 2008 17-year-old topic 28 Replies 14.140
selam
önsöz:oynayamayacağımı biliyorum ama belki hoşunuza gider diye yazmak istedim

oyun 4 rakamlı bir sayıyı tahmin etme oyunu. biri 4 rakamlı bir sayı tutar. ama rakamlar birbirinden farklı olmak kaydıyla. diğerleri tahmin etmeye çalışır. tabi sayıyı tutan ince ip uçları verir.tahmin edilen sayının içindeki rakamlarla tuttulan sayı içindeki rakamlar aynı ise kaç tanesi aynı ve yerleri doğru mu bunları söyler. ama hangi rakamların doğru olduğunu söylemez.
örnek: tutulan sayı 1453 olsun
1. tahmin 2578
sayıyı tutan arkadaşın ip ucu: tutulan sayının rakamlarından 1 i doğru ama yanlış yerde. bunu da kısaca belirtmek için 1(-) kısaltması kullanılır. burda 1 : herhangi bir rakam bilindi. (-) : ise yerinin yanlış olduğunu gösterir. (+)'yı da yeri doğru ise kullanıyoruz.
örneği biraz devam ettireyim müsaadenizle.
2. tahmin: 2548 2(-)
3. tahmin: 1238 1(+) 1(-)
4. trahmin: 1428 2(+)
5. tahmin: 7089 sıfır 0
6. tahmin 1435 2(+) 2(-)
7. tahmin: 1453
:mrgreen:

biraz düşünmek gerekiyor.umarım beğenirsiniz ben sayı tutmuyorum çünkü gitmek zorundayım. iyi eğlenceler.
ya get neci bu oyun be oynanıırmı :lol: bu oyun bnm kesn ömrümü yer :mrgreen: ama umarım oynayacak babayiğitler cıkar :mrgreen:
SaDeCe GüLüMSe :)

haklısınız aslında düşünmek gerekiyor biraz üstünde. ama ben oynarken çok eğleniyorum. :D
bence bu oyunu tek babayiğit oynar denizindibi :)
ben sizinde ilginizi çekeceğini düşünmüştüm sn. crazy
oyun delisinin de yorumunu bekliyorum. :D
denizindibi başlatır belki ilk sayıyı tutmakla.
aslında popüler bi oyundur duymuş olan yok galiba burda... :?
ewet ewet denizindibi yapar bu oyunu sesime gel denizindibi biz beceremedk bu işi :mrgreen:
ben duydm ama içimden şuan uğraşmak glmiyo :mrgreen: ama bi ara keyfim yernde olnca söz yapıcm :mrgreen:

tamam bu sözü hatırlatırım ama maalesef gitmek zorundayım şimdi.
oyunu oynama cesareti gösterecek herkese başarılar diliyorum. :)
ewet hatrlat unuturm yoksa :lol: bb cnm bnde gidiyom saten :lol:

ya aslında ilgimi cektide uyku sersemi pek algılayamadım ben bu oyunu biraz oynansın sonra bende katılırım :wink: :)

ama sayı tutmadan gitmek olmaz bak nasılda ilgimi çekti, sayını tut ondan sonra git dr.k_unla , nereye gittin :shock:
ya sayıyı tutmayı isterim ama ben çok buralarda olamıyorum diye oyun yarım kalmasın istemiştim. tabi kimse yazmadıysa ben tutayım ama bir daha girene kadar unutmam inşallah tuttuğum sayıyı :lol:
tuttum hadi tahmin edin :evil_firel:

ilk tahmin benden :lol2: :lol2:
2376 ??

1357 :?: :roll:
bence sen bu işi çözersin crazy.
-1, +1
yaa ama bence ipucları yetersiz :wink: cok zorlanıyorum :D :D

4576 :roll:
ya üzgünüm ama oyunun kuralı bu biraz düşünün bakalım :computer:

bu da -1
arkadaşlar ben buldum sırayla ilk tahminden sonra birinci ssayıdan başlayıp sayıları değiştirecez artı erse o sayı doğru demektir :lol: :lol:
tabi bir sayıyı bulmak için ne kadar vakit geçere bilmiyorum..

5576

Ama güzel bi oyun bende buna benzer bi oyun görmüştüm zevkliyde....teşekkürler dr.K_ünal

ama üzülmeyle olmaz dr.k_unal , ipucu vermessen nası bilelim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ya yeterince ip ucu var arkadaşlar hadi nazlanmayın uğraşın biraz :juggle:
bu arada her rakam tek sefer kullanılacak 5576 uymadı ama hadi kolaylık olsun cevap vereyim burda ki hiç bi rakam benim sayımda yok
0 yani :yellowconfused:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.