LIVE
🏛️ LEGEND sunbeam record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bomb Throw Away record held by onnumara for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

aklına ilk gelen

started by sahar 25 October 2008 17-year-old topic 83 Replies 54.183
beni 10 gün sensiz bırakıyon forumda ben ağzımı acmıyom ama maşşallaahh sen bi gün bensiz yapamıyon kuzuuu dövecen nerdeyse benii :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

sende varya beni canavar ettin haa,

seni çok seviyorum ne var bunda,

bide sen olmadan duramıyorum hiç bi yerde ( abarttım mı nedir :lol2: :lol2: :lol2: )
oyun delisi :computer: :comp1:

cr@zy: bana resim yüklemeyi öğretmesi geliyo :lol2:

canım öğretmenim :D
tatlı cadı: direk doğuş geliyo aklıma :bidibidi_msn5:
crazy_ :computer: :computer: :splif:

sevgili adminimiz : bitmek tükenmek bilmeyen sabır :D

sahar: SaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHaaaaaaaaaaaaaaaaaR :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih hat: nedense sen aklıma geldiğin zaman sokakta çılgın gibi sahar diyen ordan oraya koşan biri aklıma geliyo öyle hayal ediyom :bidibidi_msn5:
Allah iyiliğini versin ya.sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün hep.hep mutlu ol inşaallah sevdiklerinle beraber.

crazy:ya kusura bakmazsan bişey diyecem.ben seni hep erkek olarak hayal ediyodum.yani öyle canlandırdım ilk zamanlar aklımda.ama kız olduğunu öğrenince de çok utandım.çnkü hep sana hitap ederken bir erkeğe kullanılan hitapları kullandım.neyse inşaallah kusuruma bakmadın.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih hat: ne kusuru yaa hoşuma bile gidiyodu bana dayı , amca , abi , kanka demen sende beni cok güldürüyodun değişme yaa bana karşı yine aynı kelimeleri kullana bilirsin şikayetçi değilim :wink:
tamam baba sen istedin bunu. :D

hocam bu arada ist. da nerde idi senin mekan.şile ye yakınmı.benim gideceğim yer orasıydı.ben bilmem ist. u o yüzden sordum.
No Mercyyyyyyyyyyy
şile nere yaw heç bilem oğul oraları ben coookk uzak oralar bana :bidibidi_msn5:
[email protected]@yer wrote:şile nere yaw heç bilem oğul oraları ben coookk uzak oralar bana
Mesajı Gorunce Sıle Geldı Ilk Aklıma :arrow: :bidibidisun24:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
stralis: : daha anlıyamadım tam olarak nasıl biri o yüzden aklıma sadece adadaki stralis geliyo :bidibidi_msn5:

cr@zy : aklıma dağ gibi bulaşıklar geliyo,

tabi ter dökerek yıkamamda cabası :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.