LIVE
🏛️ LEGEND Batman on Challenge record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chaos Chamber record held by fahri for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Satanist ayinlerinden birkac görüntü

started by gusselim33 25 October 2008 17-year-old topic 13 Replies 12.233

millet ben ekledim resimleri inanıp inanmamak size kalmış :bigsmile:
SaDeCe GüLüMSe :)

ya bu adamlar cidden böle şeyler yapıyolarmı ve yaparlarsa nasıl internete veriyolar ve nasıl yakalanmıyolar ayy ne dediğimi bilmez oldum Allah kimseyi o manyakların eline düşürmesin :bidibidisun39:
umarım sen düşersin fenamı kız aksiyon olur biraz tabi kurtulursan aksiyon olur :lol2:

hee anladııımmm sende benden kurtulmak istiyon ama satanistlerin elinde aksiyon olmaz direk işkence var yaa dayanamam sen düş o zaman da yaşadığın aksiyonları anlatıverirsin burda resimli olarak :mrgreen:
benmi anlatırım sizmi resmlerimi netten bulursunz bilmem :biggrin2:

ben satanislerin ayinlerinde sadece kedi kestiklerini biliyordum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bu gerceg olamassss :mrgreen: :mrgreen:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
ya ben gercekten merak ettim bu resimler photoşhop'mu acaba gercek olması imkansız ama kızların gözlerine baktımda hiç yaşayan insan gibi durmuyo amaaann ne incelemişim ama dimi :roll:
aanaaaa gusselim sen resim eklemeyi ögrenmişinde, bu hiç iyi olmadı söyliim , ne bu resimler aaaayyyyyyyyyyyyy :bidibidisun13: :bidibidisun13:
hee resm eklemeyi öğrendm artık bu ara yeni resmler arıyom zati az kaldı dönücm yine mühteşem resmlerle :lol2:

yaw crazy bu arada bu bölümün yetkisini sen almışsın yaw bn istiyodum büyüynce bn alcaktmm :mrgreen:

Resimler gerçek gibi duruyor ama yinede belli olmaz Allah bu satanistlerin eline düşürmesin.Satanistlerde ıslah olur inşallah.. :( :kızgın:
yok yok gerçek bunlar bende bu adamın yapmış olduğu son faliyetlerin resimleri var paylaşcam yakında sizlerler :lol2: :lol2:
yok yavvv gerçek deel gerçekk deel :thinking: öle dimi

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
yo ya harbiden harbi gerçek görseniz bu adamı ice kendini geliştirmiş falan daha beter şeyler yapıyo kalabalık bi grupla uyy içim gitti çok ünlü bi adam bu yani satanizm konusunda norveçliydi sanırım :roll: :bigsmile: :bigsmile:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.