farkında mısınız ?
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
farkında mısınız ?
started by denizindibi
21 October 2008
17-year-old topic
13 Replies
11.591
farkında mısınız ?
uzaya ulaştık ama kendi iç derinliklerimizden habersizizz
farkındayımmm
paylaşım için saol cnm
farkındayımmm
paylaşım için saol cnm
ama bak resmen savaş actın yandın sen ben bi oyun delisiyle özel görüşme yapamda sen gör planı 
of yaa oyun deliside of olmuşş kaldım yine senle başbaşaa 

bak uyarıyorum evde yanlızım başıma bişey gelirse sorumlusu sensin ahanda şuraya yazıyorum bıdıbıdıcılar şahit

="[email hidden]@yer"]bak uyarıyorum evde yanlızım başıma bişey gelirse sorumlusu sensin ahanda şuraya yazıyorum bıdıbıdıcılar şahit![]()
ya bunları konuştukça aklıma dünkü halim geliyo aman cr@zy, allahtan bu gün kalabalık burası, bide ben bunlardan erken çıkmayı düşünüyorum, meseleyi fifiye nasıl açıklıycam bilmiyorum
fifi ye de ki dün nerelerdeydiniz cok özledim sizi de yalakalık yap izin verir o vermesse korku odasına yolla bak sonra nasıl izin veriyoo 
yaw bu fifi normaldede korkuyodur zaten ya kulakları kızarıyodur yada çınlıyodur kendi kendine diyodur allahım kim ve neden beni bu kadar konuşuyoo 

="[email hidden]@yer"]yaw bu fifi normaldede korkuyodur zaten ya kulakları kızarıyodur yada çınlıyodur kendi kendine diyodur allahım kim ve neden beni bu kadar konuşuyoovalla onun öyle şeyleride var haa, arasıra sesleniyo bize, benim hakkımdamı konuşuyosunuz diye zavallı insanların günahını alıyo , bilse onu hergün nası çekiştiriyoz burda
oyy oy oyy yazık kadına yaa bak bi an üzüldüm onun için benide ergün anlatan olsa kulaklarım yansa vs
çıldırırım heraldee

çıldırırım heraldee

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.