LIVE
🏛️ LEGEND Dynasty Street record held by ugurcan3579 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Uncontrolled Road record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sayın Adminime

started by gusselim33 21 October 2008 17-year-old topic 14 Replies 11.177
Adminimiz bu korku bölümündeki resimler bölümüne ne tür resimler ekleyebiliyoruz?Yani ben satanist ayinleriyle ilgili eklemek istiyorumda herhangi bi sorun olurmu?
SaDeCe GüLüMSe :)

Şöyle açıklıyayım ;

Korku Bölümü için müstehcen olmayan , herhangibir kurum kuruluşa iftira niteliği taşıyaman her paylaşıma açığız.

Bildiğiniz üzere buraya eklenecek resimler resim galerisinde de görünecektir.

Ayrıca konular hakkında şikayet alınırsa ve inceleme aşamasında konuyu kaldırırız. içiniz rahat olsun
Teşekkürler o zaman ben ekliyim resimleri sorun olursa kaldırın siz :D
böyle bi bölüm oluşturduğunuz için cok cok teşekkürler
SaDeCe GüLüMSe :)

sevgili admin benim profil resmim neden görünmüyor acaba bi problemmi var :?:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
avatarınızı değiştiriniz , değiştirme de sorununuz varsa tekrar lütfen bildiriniz.
değiştirdim ve bir sayfa ingilizce yazı çıktı olmuyo :(

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Server değişikliğinde bu tür hatalar alınması olasıdır , aldığınız hatayı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Sorun halledilmiştir , yeniden deneyebilirsiniz.
SEVGILI ADMINIM KUSURA BAKMAYIN RAHATSIZ EDIYORUM AMA BUNU YAZMAK GERE?INI HISSETTIM :oops: DÜNKÜ YANLIŞ ANLAŞILMADAN DOLAYI ÇOK ÇOK ÖZÜR DILERIM BILMIYORUM O MESAJDAN SONRA NEDEN ÖYLE BI HISSE KAPILDIM.SIZDE DO?RU SÖYLEYENI DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR MISALI DURUMUNA DÜŞTÜNÜZ VALLA :roll:
TEKRAR ÖZÜR DILIYORUM AMA GERÇEKTEN DÜN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GEÇTI ANLAYIŞINIZ IÇIN TEŞEKKÜR EDRIM ŞIMDIDEN :wink:

SEVGILI VE SAYIN ADMINIM YAZMAYIM DIYORUM ISPIYONCULUK OLMASIN DIYORUM AMA OLMUYOO MALESEF.OYUN BÖLÜMÜNDE LEON ADLI ÜYE BANA ADI DIYE BI KELIME SARFETMIŞ.SAKIN SIZDE HARF HATASI DEMEYIN ÇÜNKÜ SIZEDE ÇOK ÖZÜR DILEYEREK SÖYLÜYORUM ADMINMISIN NESIN BE DIYEN BI ÜYEMIZ BU ARKADAŞ :!:
BUNUDA YAZMIŞ IŞTE :!: LÜTFEN ÇOK RICA EDIYORUM DO?RU KONUŞSUNLAR HAKKIMDA :evil:

ADMINIM NEDEN SESSIZ KALDINIZ :cry: BIŞEY SÖYLEYIN YORUM YAPIN LÜTFEN :cry:
en azından oyun bölümüne o laf yazılırmı onu söyleyin :?: o yazının orda geçmesini istemiyorum :cry:

LÜTFEN :cry:

&SILA cım öncelikle şunu belirtiyim ,
Böyle ayrı soruların için "konu aç" lütfen , şöyle güzel bir başlıkla olayı izah et ve hemen yanıtlayalım , yoksa her şey karışıyor , seninle aynı soruyu soracaklar için de önemli bu.

Yorumda da , gerçekten harf hatası olduğu düşüncesindeyim.
Yorumu yazan üyemizin sorunlarına cevap almak gibi bir niyeti olmadığından bu bölüme yazı yazmıyor.

Eğer sana laf söyleseydi , adını yazarak başlardı :wink:
Merak etme , yorumlar takip edilmekte ve gerekli durumlarda müdehale edilmektedir.

Ayrıca bu yorumlar için , ŞIKAYET BÖLÜMÜ açmıştık.
BEN FAZLA YER KAPLAMASIN DIE KONU AÇMAMIŞTIM :oops: BU BANA SÖLEDI?INIZ YÜZÜNCÜ BASKI ASLINDA ÖZÜRRRR :oops:

Sağol sağol :D

Sen bizi düşünme , yerimiz bol...

Sitemiz mesajlarla , konularla dolmaz da.. Sizin bu inceliğinizle , sevginiz ve desteğinizle biz dünyayı doldururuz efendim :wink:

Saygılar
SAYGILAR BIZDEN EFENDIM NE DEMEK :wink:

Konu sahibine gerekli cevaplar verildi Konu Kilitlendi

: Sorularınız için Yeni Konu Açınız :
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.