Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Sayın Adminime
started by gusselim33
21 October 2008
17-year-old topic
14 Replies
11.177
Şöyle açıklıyayım ;
Korku Bölümü için müstehcen olmayan , herhangibir kurum kuruluşa iftira niteliği taşıyaman her paylaşıma açığız.
Bildiğiniz üzere buraya eklenecek resimler resim galerisinde de görünecektir.
Ayrıca konular hakkında şikayet alınırsa ve inceleme aşamasında konuyu kaldırırız. içiniz rahat olsun
Korku Bölümü için müstehcen olmayan , herhangibir kurum kuruluşa iftira niteliği taşıyaman her paylaşıma açığız.
Bildiğiniz üzere buraya eklenecek resimler resim galerisinde de görünecektir.
Ayrıca konular hakkında şikayet alınırsa ve inceleme aşamasında konuyu kaldırırız. içiniz rahat olsun
avatarınızı değiştiriniz , değiştirme de sorununuz varsa tekrar lütfen bildiriniz.
Server değişikliğinde bu tür hatalar alınması olasıdır , aldığınız hatayı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sorun halledilmiştir , yeniden deneyebilirsiniz.
Sorun halledilmiştir , yeniden deneyebilirsiniz.
SEVGILI ADMINIM KUSURA BAKMAYIN RAHATSIZ EDIYORUM AMA BUNU YAZMAK GERE?INI HISSETTIM
DÜNKÜ YANLIŞ ANLAŞILMADAN DOLAYI ÇOK ÇOK ÖZÜR DILERIM BILMIYORUM O MESAJDAN SONRA NEDEN ÖYLE BI HISSE KAPILDIM.SIZDE DO?RU SÖYLEYENI DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR MISALI DURUMUNA DÜŞTÜNÜZ VALLA
TEKRAR ÖZÜR DILIYORUM AMA GERÇEKTEN DÜN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GEÇTI ANLAYIŞINIZ IÇIN TEŞEKKÜR EDRIM ŞIMDIDEN
TEKRAR ÖZÜR DILIYORUM AMA GERÇEKTEN DÜN BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GEÇTI ANLAYIŞINIZ IÇIN TEŞEKKÜR EDRIM ŞIMDIDEN
SEVGILI VE SAYIN ADMINIM YAZMAYIM DIYORUM ISPIYONCULUK OLMASIN DIYORUM AMA OLMUYOO MALESEF.OYUN BÖLÜMÜNDE LEON ADLI ÜYE BANA ADI DIYE BI KELIME SARFETMIŞ.SAKIN SIZDE HARF HATASI DEMEYIN ÇÜNKÜ SIZEDE ÇOK ÖZÜR DILEYEREK SÖYLÜYORUM ADMINMISIN NESIN BE DIYEN BI ÜYEMIZ BU ARKADAŞ
BUNUDA YAZMIŞ IŞTE
LÜTFEN ÇOK RICA EDIYORUM DO?RU KONUŞSUNLAR HAKKIMDA 
BUNUDA YAZMIŞ IŞTE
ADMINIM NEDEN SESSIZ KALDINIZ
BIŞEY SÖYLEYIN YORUM YAPIN LÜTFEN
en azından oyun bölümüne o laf yazılırmı onu söyleyin
o yazının orda geçmesini istemiyorum
LÜTFEN
en azından oyun bölümüne o laf yazılırmı onu söyleyin
LÜTFEN
&SILA cım öncelikle şunu belirtiyim ,
Böyle ayrı soruların için "konu aç" lütfen , şöyle güzel bir başlıkla olayı izah et ve hemen yanıtlayalım , yoksa her şey karışıyor , seninle aynı soruyu soracaklar için de önemli bu.
Yorumda da , gerçekten harf hatası olduğu düşüncesindeyim.
Yorumu yazan üyemizin sorunlarına cevap almak gibi bir niyeti olmadığından bu bölüme yazı yazmıyor.
Eğer sana laf söyleseydi , adını yazarak başlardı
Merak etme , yorumlar takip edilmekte ve gerekli durumlarda müdehale edilmektedir.
Ayrıca bu yorumlar için , ŞIKAYET BÖLÜMÜ açmıştık.
Böyle ayrı soruların için "konu aç" lütfen , şöyle güzel bir başlıkla olayı izah et ve hemen yanıtlayalım , yoksa her şey karışıyor , seninle aynı soruyu soracaklar için de önemli bu.
Yorumda da , gerçekten harf hatası olduğu düşüncesindeyim.
Yorumu yazan üyemizin sorunlarına cevap almak gibi bir niyeti olmadığından bu bölüme yazı yazmıyor.
Eğer sana laf söyleseydi , adını yazarak başlardı
Merak etme , yorumlar takip edilmekte ve gerekli durumlarda müdehale edilmektedir.
Ayrıca bu yorumlar için , ŞIKAYET BÖLÜMÜ açmıştık.
Sağol sağol
Sen bizi düşünme , yerimiz bol...
Sitemiz mesajlarla , konularla dolmaz da.. Sizin bu inceliğinizle , sevginiz ve desteğinizle biz dünyayı doldururuz efendim
Saygılar
Sen bizi düşünme , yerimiz bol...
Sitemiz mesajlarla , konularla dolmaz da.. Sizin bu inceliğinizle , sevginiz ve desteğinizle biz dünyayı doldururuz efendim
Saygılar
Konu sahibine gerekli cevaplar verildi Konu Kilitlendi
: Sorularınız için Yeni Konu Açınız :
: Sorularınız için Yeni Konu Açınız :
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.