LIVE
Loading stream......

Ben niye öleyim anne:(

started by cr@zy 16 October 2008 17-year-old topic 3 Replies 2.398
1) Ben Şehit Olmak Istiyorum Anne… Vatan Toprağımda Albayraklar Altında Yatmak Istiyorum…
Ben Ülkem Için Yok Olmak Istiyorum Anne… Kırmızı Bayrağa Sarılıp Evime Tabutla Dönmek Istiyorum Anne…
🖼️ image not archived

2) Anne Ne Oluyor Anne, Benim Cenazemde Niye Kimse Yok, Niye Yalnızım Ben Anne…
Niye Adım Hiç Haberlerde Geçmiyor Niye Başınız Sağ Olsun Denmiyor Sizlere, Sizde Vatan Sağ Olsun Demiyorsunuz…
Anne Ağlama Dedim Ya Sana Peşimden, Ağla Anne Ağla… Bayrağımıza Kan Bulaşmış Anne… Şehit Kanı Değil Bu, Şerefsiz Kanı Bu Anne… Anne Beni Şehit Eden Kişinin Cenazesini Yapıyorlar, O Ne Kalabalık, O Ne Ilgi, Alaka Ve Önem… Anne Neden Bir Şey Demiyorlar Onlara Neden Susuyor Herkes…
Ben Siz Susun Diye Mi Öldüm, Ben Siz Ağlayın Diye Mi Öldüm… Ve Bu Köpekler Azsın Diye Mi Öldüm… Anne Ben Niye Öldüm?
🖼️ image not archived

Olamaz… Inanamıyorum… Meclisimize Kadar Girmişler… Anne Nasıl Gelirler…
Kim Getirdi Onları Oraya, Kim Besledi Onları Biz Açken Dağlarda… Ben Şehit Olmak Için Yanarken Ve Yolda Giderken Hakk’a,
Vatanımı Korurken Mermilere Karşı Ve Sed Olurken Onun Için, Vatanımı Yönetenler Önüme Bend Olmuşlar… Satmışlar Beni Arkamdan Hançerlemişler…
Anne Dedem Bunun Için Mi Çanakkale De Öldü, Ben Bunun Için Mi Bir Keleş’e Yenildim Pusuda… Anne Ben Niye Öldüm?
🖼️ image not archived
Anne Ben Ne Çabuk Unutuldum… Neden Mezarım Çiçeksiz Ve Bayraksız…
Anne Ben Neden Üşüyorum, Neden Üstümü Örttüğüm Toprağım Yabancı Bana…
Anne Niye Susuyorsunuz, Niye Sükût Ediyorsunuz… Suçlu Muyum Ben,Suçlu Muyum?..
Anne Çakallar Ne Zaman Adam Oldu Başımıza, Bizim Kurtlarımız Nerde, Parçalasalar Ya Şunları…
Anne Ben Neden Garip Kaldım Kendi Evimde… Kanımın Karşılığı Bu Muydu Anne… Anne Ben Niye Öldüm?
url=https://galeri.bidibidi.com/]🖼️ image not archived[/url]
3) Ben Şehit Olmak Istemiyorum Anne… Ben Satılmışlara Hizmet Etmek Istemiyorum Anne…
Ben Hakkâri Dağlarında Vatan Toprağını Korurken Kimilerinin Oğlu Reina’da, Layla’da Meze Sofrası Kuruyor… Kimileri, Ben Toprak Korurken Gizliden Toprak Satıyor…
Ve Ben Bu Vatan’a Kan Akıtırken Kimileri De Kanımızı Emiyor… Onlar Için Mi Öleyim…
Anne Ben Kimin Için Ne Için Öleyim… Anne Ben Niye Öleyim?...

(alıntı) :(
ne denir ki bu yazıya ne yorum yapılabilir....
çok güzel biir paylaşımdı sağolasın....

Rabbim tüm askerlerimizi korusun inş..en kısa zamanda bu günleri atlatmayı nasip etsin...
allah şehit ailelerine sabır versin tüm askerlerimizide korusun ama önce içimizde yaşayan elini kolunu sallaya sllaya gezen vatan düşmanlarınında cezasını versin inş...
amin yaaa amin , yeter artık daha ne kadar sürecek bu hepsinin allah belasını versin vatan hainlerinin :cry:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.