LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Yoğunluk Hata Mesajları Buraya

started by BIDIBIDI 14 October 2008 17-year-old topic 66 Replies 37.954
EVET ŞUANA KADAR ALMADIM HIÇ YO?UNLUK MESAJI.BAŞARILARINIZIN DEVAMI DILE?IYLE :oops:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
yaa valla şuan utandım :bidibidi_msn5: bu konuyu hata msjlarıyla dolduran bizdik hata msjı olmayınca konunun yüzüne bakmaz olmuşuzz

adminim sitenin hızı süperr artık hata msjı diye bi sorunumuz kalmadı saolunn :yay: :bidibidi_msn5:
Efet adminim sitemiz süper.Sorun yok ve hızlı yani kısacası 4-4 lük :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
oyun oynadıktan sonra skor gönderiyorum beklenmeyen hata mesajı alıyorum.oynan oyunlardan sonra bu mesajı alınca oyunlardan soğumaya başladım.özellikle bilardo oyunlarında oluyor ilgilenirseniz sevinirim.TEŞEKKÜRLER. :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12:
sevgili admin hala oyunlarda skor gönderdikten sonra hata mesajı alıyorum ne zaman düzelir ve sorularıma nezaman cevap alırım merak ediyorum? :bidibidi_msn32: :bidibidi_msn17: :bidibidi_msn17: :bidibidi_msn17: :bidibidi_msn32:
Merhabalar , sorularınıza en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyoruz ,

fakat sorunuzu en alakasız konunun içinden sormaktasınız ,

Bu tür sorunlarınızda daha açıklayıcı bir anlatım ve uygun bir başlıkla konu açarsanız , sizlere daha yararlı olacağımıza emin olabilirsiniz.

Ayın sonuna doğru Flash oyunlarla ilgili bir forum kurulacaktır , sorunlarınızın cevap ve çözümlerine oradan ulaşabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
kusura bakmayın.ilginize teşekkür ederim :oops: :oops: :oops:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.