LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Diyarbakırda Polis Okulu Servis Aracına Saldırı

started by tatlı cadı 08 October 2008 18-year-old topic 3 Replies 2.335
DIYARBAKIR'da bu akşam Polis Okulu servis aracı teröristlerin saldırısına uğradı. Çok sayıda yaralı var.

Olay 17.00 sıralarında Diyarbakır- Silvan yolunda meydana geldi. Karayolunun 12'inci kilometresinde bulunan Abdülgaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'nun servis aracı teröristlerin saldırısına uğradı. Çok sayıda kişinin yaralandığı belirtilirken bölgeye sağlık ekipleri sevkedildi.

Saldırının iki kişi tarafından uzun namlulu silahlar yapıldığı tahmin ediliyor. saldırganlar kaçarken silahlarının bıraktıkları iddia ediliyor. Yakalanmaları için büyük çaplı operasyonlar sürüyor...

DHA muhabirinden alınan son bilgiye göre 4 polis şehit olurken, 1 şoför öldü 23 poliste yaralandı. Yaralıların Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Ölen polislerin kimlikleri:

Ahmet Koçyiğit , Ahmet Seyfioğlu, Ahmet Kılıçarslan ve Ramazan Tavşanlı ve servis şoförü Kemal Ulu hayatını kaybetti
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
ölen şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin :(
başkada bişey diyemiyorum allah belalarını versin :(
cr@zy.pl@yer wrote:ölen şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin :(
başkada bişey diyemiyorum allah belalarını versin :(
diyecek başka söz varmı ki!!!!!!!!!!!!!!
"eğer bu gerçekten bir savaşsa şu anda verdiğimiz şehitlere üzülerek pes etmek Çanakkale şehitlerine hakaret sayılır"
bu ülke binlerce şehit verdiği halde Çanakkale savaşında yıkılmadıysa Allahın izniyle kimse parçalayamaz bizi...

allahım böyle şeyler yüzünden televizyon izleyemez haber dinleyemez oldum, alah belalarını versin, allah yatacak yer vermesin inşallah , lanet olsun hepsinin yüzüne :x
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.