LIVE
🏛️ LEGEND Barbie Run record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Candy Christmas record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Bir bebeğin hikayesi...

started by cr@zy 04 September 2008 18-year-old topic 6 Replies 3.777
Genç kadın, büyülenmiş gibiydi bebeğin güzelliğinden.Kıvırcık sarı saçları,iri mavi gözleri,kalkık bi burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla kartpostalı andıran bebek,kadının şimdiye dek gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine cekmek için eğildiğinde::

'Dokunma bana..'diye bir ses duydu.

'Beni okşamaya hakkın yok senin.'

Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı.Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.Aman Allahım!... yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu..

'Bana yaklaşmanı istemiyorum'diye devam etti

'Hemen uzaklaş benden'

Kadın biraz olsun kendini toplayarak.

Çocuklarımız hep erkek oluyor dedi.Onlarda güzel ama kız çocukları başka bu yüzden seni öpmek istedim.

'Beni öpemessin'diye ağlamaya başladı bebek.'Benimde seni öpemeyeceğim gibi'

'Neden'? diye sordu kadın.'Neden öpemessinki'
Bebek hıçkırıklara boğulurken:

'Bunun sebebini bilmen gerekir'dedi.'Düşünürsen mutlaka bulacaksın'..

Kadın neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.Özel bi hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun etkisinden midesi bulanıyordu.Aile dostları olan tanınmış doktor,odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan cıkartıp kadına uzatırken:

'Geçmiş olsun hanımefendi'dedi. 'Başarılı bi kürtajdı doğrusu. Ha...! Sahii, 'Kız'mış aldırdığınız bebek...........

:frown:
:shock: ya heycanla okudum okudum okudum sonunda şok oldum yav.. ne diceğimi bilemiom gerçekten beklemiyodum böle. kızmış ama bak sen şu işe ya.. çok güzeldi sağol crazy.player

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ne kadar kötü bi olay yaa, ağladım resmen , acaba kadın bu rüyayı (rüyaysa tabii) kürtajdan önce görmüş olsaydı ne yapardı acaba? paylaşımın için teşekkürler [email hidden]@yer
Bence kesinlikle o rüyayı olaydan önce görseydi öyle bi hata yapmazdıı gerci buna hatada denmez ama ben ismini koyamıyorum :(
[email protected]@yer wrote:Bence kesinlikle o rüyayı olaydan önce görseydi öyle bi hata yapmazdıı gerci buna hatada denmez ama ben ismini koyamıyorum :(
ya benim anlamadığım neden kürtaj, e aptalcık, tövbe yaaa, belki yinede yapardı [email hidden]@ayer , herkes duyarlı olamayabiliyo :wow:
vallahi süper bir hikaye tam ders alınacak cinsten ellerıne sağlık
Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿

öyLe biRini bulKi seN onuN iÇin öLmeye haZırlanıRKen o seNin iÇin ç0qtaN ölMüş olsuN...!!

DünYa Yaqı$ıqLıSı 0LSan Né yaZar. ßéN iSdéMéDiqDén s0ra ßu qöNüL Sana [b0q] ßaqaR
vallahi hic aklima gelmezdi boyle bir diyalog cok orjinal .emegine saglik
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.