Hepimiz farklı yaşlardayız acı,tatlı hayat bize bazı şeyler öğretti.
Mesela ben öğrendimki: bu hayatta kimin dost kimin düşman olucağını kestiremiyosun dostum dediğin seni en derinden yaralayabiliyo fakat düşmanım dediğin kişi ise düştüğün zaman sana ilk elini uzatan da olabiliyo:(
hayatta herzaman son dakkayı beklemesin, iyi dediğin bir iş en sondakka kötüleşebiliyor aynı şekilde terside mümkün tabi,
crazy.player wrote:Mesela ben öğrendimki: bu hayatta kimin dost kimin düşman olucağını kestiremiyosun dostum dediğin seni en derinden yaralayabiliyo fakat düşmanım dediğin kişi ise düştüğün zaman sana ilk elini uzatan da olabiliyo:(
buda var tabi
Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :) 🖼️ image not archived
herkes hayatını kendi rengine boyuyor bunu öğrendim ben hayattan, neye nasıl bakıyorsan yaşamın anlamının o olduğunu öğrendim ve ayaklarının üzerinde kalabilmenin çok zor olduğunuda ............
sanırım ben hala öğrenciyim, hiç bişey öğrenemeyişimden beLLi hergün bişey öğrendim diyorum ama ertesi gün değişiyo fikrim, buda bana özel heralde, yada ben abartıyorum herneyse bu gün yine yeni bişey öğrendim, hayatta hiç bi anımız bir diğerine uymuyomuş
hayat bana 3 ay öncesine kadar bişey öğretmemişti ama şimdi hayat yasamaya deger olduğunu öğretti çünkü seviyorum seviliyorum dunya tatlısı biriyle tanıştım darısı hayattan bişey öğrenemeyenler için :D
hayat bana kendime güvenmeyi
etrafindakilere cok güvenmemeyi
sana en cok aciyi sevdiklerinin verdigini
& nolursa olsun düssende ayaga kalkip yürümeyi ögretti
ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum TAKLITLERIMDEN SAKININ
hayat bana insanların çok nankör olduklarını ve güvenilir olmadıklarını öğretti ne yazıkki bana bu yüzünü gösterdi hayat crazyninde dediği gibi kim dost kim düşaman bilemiyosun çünki çok iki yüzlüler
hayat bana o kadar çok şey öğretti ki..
kime güvenmen gerektiğini,
kimin dost kimin düşman olduğunu,
aynı kanı taşıdığın insana bile güvenmemen gerektiğini
kendini sevmen gerektiğini
en büyük dostunun aynadaki olduğunu
ve daha bir çok şey.....................
bunları öğrenmek bana yetti ben artık daha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum...
betül_42 wrote:hayat bana o kadar çok şey öğretti ki..
kime güvenmen gerektiğini,
kimin dost kimin düşman olduğunu,
aynı kanı taşıdığın insana bile güvenmemen gerektiğini
kendini sevmen gerektiğini
en büyük dostunun aynadaki olduğunu
ve daha bir çok şey.....................
bunları öğrenmek bana yetti ben artık daha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum...
adminin dediği gibi hayat gün geçtikçe daha çok şey öğretmeye devam ediyor...2 yıl önce bunları yazmışım...Ama 2 yılda bile o kadar çok şey öğrendim ki....