LIVE
🏛️ LEGEND Electro Charge record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Geek record held by buff for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

ÇA?LA VE EMRE EVLENDI!!!!

started by CIVCIV 12 August 2008 18-year-old topic 2 Replies 2.614
Yaklaşık 4 yıldır inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan manken Çağla Şikel ile aktör ve şarkıcı Emre Altuğ, dün akşam Istanbul Sortie’de dünya evine girdi.

Emre Altuğ’un nikah şahitliğini Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız ve menajeri Handan Taşkın, Çağla Şikel’in şahitliğini ise Engin Günaydın, Melek Baykal ve Müjdat Gezen yaptı.

Cengiz Abazoğlu imzalı gelinlik ve damatlık giyen çiftin düğünü müzik, sanat ve podyum dünyasını bir araya getirdi. 2 bin davetlinin katıldığı düğünde süsleme için 3200 adet kırmızı gül kullanıldı.

Emre Altuğ sahneye çıkıp şarkı söylerken, misafir ünlüler de şarkılarıyla geceye renk kattı. Altuğ’un Star TV’de jüri üyeliğini yaptığı ’Ikizler’ programından çiftin nikah anı canlı olarak yayınlandı. Sortie sponsor olduğu için çift düğün ücreti ödemedi.

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
:evil: Emre Altug Eskı Dogallını Kaybettı Enteresan Garıp Sonradan Gorme Bı Adam Olmustu Bu Salak Caglaylada Evlendı Ya Iyıce Gozumden Dustu Zaten Cokta Uzun Surmez Bu Iki Şebegın Evlılıgı.. :twisted:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote: Emre Altug Eskı Dogallını Kaybettı Enteresan Garıp Sonradan Gorme Bı Adam Olmustu Bu Salak Caglaylada Evlendı Ya Iyıce Gozumden Dustu Zaten Cokta Uzun Surmez Bu Iki Şebegın Evlılıgı..

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

bir kere çağla bir manken olarak en saygılı en mütavazi bir bayan emre ye gelince ben onu bildim bileli aynı yakışıklı zaten onları ilişkisi 3 yıl felan vardı hem ne olursa olsun şebek felan demen gerekmiyordu :evil: senin o şebek dediğin manken canım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.