hımmm... şimdi arkadaşlar bu yazıyı herkesin ikinci bir defa okuyacağından eminim:)) hadi bakalım düşüncelerinizi merak ediyorum 
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda????
started by water_lilly
07 August 2008
18-year-old topic
7 Replies
6.061
water_lilly wrote:sizce hayatta vazgeçebileceğiniz biri içinmi yoksa vazgeçemeyeceğiniz kişinin vazgeçilmezi olduğunuz içinmi vazgeçmiyorsunuz???:))
water_lilly wrote:şimdi arkadaşlar bu yazıyı herkesin ikinci bir defa okuyacağından eminim
12 defa okudum...
vazgeçemeyecem bir kişinin vazgeçilmezi olduğum için vazgeçmiyorum..
umarım doru cümle kurdum
water_lilly wrote:sizce hayatta vazgeçebileceğiniz biri içinmi yoksa vazgeçemeyeceğiniz kişinin vazgeçilmezi olduğunuz içinmi vazgeçmiyorsunuz???:))
Once Sunu Anlayalım Sızce Hayatta mı Yoksa Sızce Hayatta ''n'' mı Bu Harf Önemlı...
Cevap Beklıyorum..
bu konuyu görünce aklıma koca kafalar geldi onlar bir skeçte bülent ersoy u konu alıyorlar o konuşuyor altta televizyonun sol alt köşesinde yani (hilal cebeci) tercümanlık yapıyordu çok komiktiii
ney se konuya dönelim:
walla benim için vazgeçilmez biri yok ha benden vazgeçemeyen çok yani cvp bu ok
ney se konuya dönelim:
walla benim için vazgeçilmez biri yok ha benden vazgeçemeyen çok yani cvp bu ok
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
vazgeçemeyeceğim kişinin vazgeçilmezi olduğum için birçok şeyden vazgeçmiyorum.ama hayat bu konuya dahil değil.hayattan vazgeçmiyorum çünkü ben güçlüyüm,azimliyim ve ne istediğimi biliyorum.kısaca ben sadece kendim için hayatttan vazgeçmiyorum...diğer konulara gelinceee...tabiki vazgeçilmezi olduğum ve vazgeçemeyeceğim kişi önemli rol oynuyor

altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
ben kimden vazgeciyorum yada vazgecemiyorum yoksa birimi benden vazgecilmaz olduğum için vazgecmişş ayyy aman yarabbim bu nasıl bir soru gecenin bu saatinde okumaz olaydım vazgecilmezlerin içine girdim cıkamıyorum
en kısa zamanda bu soruya denizindibi uzmanımızdan yorum bekliyorum

en kısa zamanda bu soruya denizindibi uzmanımızdan yorum bekliyorum

herkesin hayat ta vazgecemiyecegi bir kişi yada kişiler vardır ama unutmayınki hayat bir gün sizide terk edecegtir ve buna sis karar veremessinis o yüsden dolu dolu yaşayın HAYAT' ı__

kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
sTRaLiS wrote:valla ben sTRaLIS e katışıyorum, cümle düşüklüğü var sanırım ben pek anlamadımwater_lilly wrote:sizce hayatta vazgeçebileceğiniz biri içinmi yoksa vazgeçemeyeceğiniz kişinin vazgeçilmezi olduğunuz içinmi vazgeçmiyorsunuz???:))
Once Sunu Anlayalım Sızce Hayatta mı Yoksa Sızce Hayatta ''n'' mı Bu Harf Önemlı...
Cevap Beklıyorum..![]()
, ama anladığım kadarıyla cevapliim ; her seçiş bir vazgeçiştir ilkesini temel alırsak sevdiklerini seçersen hayattan vazgeçemez hayata tutunursun, hayattan vazgeçmeyi seçersen sevdiklerinden vazgeçersin sanırım böyel bişey

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.