16 July 2008, 15:51 #1 Mesela ewdesindir ew telefonundan ararlar ewdemisin derler ya ben ona çok sinir olurum.Çok saçma gereksiz enerji kayb1 yani. siznde sinir oldunuz saçma sorular warm1? asqLariN eN güzeLi yoqtur..asqLar yasaNdikça eN güzeLdir..
30 July 2008, 19:45 #2 zili çalarsın açarlar kapıyı sonra da ''geldin mi?''derler ya işte o zaman sinirden morarmış bir şekilde ''yok aslında ben hala yoldayım'' demek gelir içimden... altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
01 November 2009, 21:49 #3 uyandığını gördükleri halde'uyandın mı?'diye sorulmsı da bana saçma geliyor
22 June 2010, 22:22 #5 BIDIBIDI wrote:Aşkım, Her şeyim diyorsun.. Beni Seviyor MUSUN... diye gelen bir soru katılmıyorum adminim bu sözünüze ya belki kız romantik bi an yaşamak istiyor,ne olacak yani seni seviyorum deyiverseniz... Benimde en sinir olduğum beni seviyormusun sorusuna,"sevmesem burda olurmuydum sence" diye gelen bi soru
18 July 2010, 22:05 #6 seviyorum de, hayııır seviyorum dee, hayııırr seviyorum de ulan, seviyorummm yalannn söylüyorsuunn