Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
FORUMDA EN ÇOK SEVDI?IN ÜYE VE NEDENI
started by selin44
11 July 2008
18-year-old topic
31 Replies
25.404
betül_42 wrote:bu da geçer yahu=>Güzel paylaşımlarıyla kendini sevdirdiSagol betülcüğüm.
cr@zy wrote:Buda gecer ya huTeşekkür ederim crazy..
Son zamanlarda gözüme cok takılıyo paylaşımları süper ve foruma hekettiği gibi takılan biri ...
ab-ı hayat wrote:bu da geçer yahu:sürekli yaramı deştiği içinAmacım seni üzmek degil ab-ı hayat.Ben kendimce paylaşım yapyorum..
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
cr@zy wrote:ab-ı hayat : beni çok sevdiği için onu sevmiyorumsen istediğin kadar sevme ben seni çok çok ama çooooook seviyorum canım arkadaşım
adminciğimmm veee nedenide hmmm seviyorum işte yaa neden niçin niyee acıklamak zorundamıyızz hayret bişiiii
))
Efemir , bey_mer , cr@zy nedeni=onlar benim bitanem oyunları efemir güzel oynuyo daa cr@zyiden oyun oynamakta şüphe duyuyorum
Off off forumu kesfetmis bide benle kafa buluyo
Kucuk cr@zy hanim sen yokken ben vardim oyunlarda hernekadar birinci olamasamda olsun vardim yani
Kucuk cr@zy hanim sen yokken ben vardim oyunlarda hernekadar birinci olamasamda olsun vardim yani
cr@zy anneee biliyorum ben yokken sen vardın ama ben geldim sen gitttinn hiç görünmüyosun
Ammaa sen hala bidibidi'nın cr@zy'yisisinn
küçük_cr@zy wrote:cr@zy anneee biliyorum ben yokken sen vardın ama ben geldim sen gitttinn hiç görünmüyosun Ammaa sen hala bidibidi'nın cr@zy'yisisinn
küçük_cr@zy hoş geldin...
bidibidi cr@zysiz kalmıyor gördüğünüz gibi..
büyük cr@zyimiz yok ama küçük cr@zyimiz burada.. iyi eğlenceler...
Adminim size demistim bidibidi cr@zy lerden kurtulamaz diye , benden kurtuldunux ama juniorumu biraktim
Gelelim sana kucuk_ crazy hanim pc m bozuk biliyon bana ordan hava atma hmmm
)
Gelelim sana kucuk_ crazy hanim pc m bozuk biliyon bana ordan hava atma hmmm
Hava atmıyom canıım Sevdiğimden diyom sana Cr@zy'yiimm pc'in bi kendine gelsin forumu bıraktırmicam sana benım yorumlarımdan cıkamican forumdan

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.