erkekler neden evlendikten sonra degişir???
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
erkekler
started by ırmakk
03 July 2008
18-year-old topic
20 Replies
15.656
nerden biliyosun değiştiklerini 
bence bu göreceli bi kavram, ona bakarsan erkeklerde kadınların değiştiklerinden şikayetçiler, buda demek oluyoki karşıtların zıtlığı kavramından yola çıkarsak değişim denen şey mevcut değil, bu senin onu öyle görmek istediğini kanıtlar sadece, yani sen onun değişeceği ile ilgili fikir ve sanılara sahipsen değiştiğini düşünürsün bu bu kadar bbasit bi olgu, yoksa erkek kadın olarak değil genel bakarsak insanlar kolay kolay değişemiyolar 
evet üstteki uzman pisikoloğumuz cok güzel acıklama yapmış tbrklerr
bu konuda başka yorum yapanda olmaz bu sözler üstüne 
bu konuda başka yorum yapanda olmaz bu sözler üstüne ben yapmassam olmaz
aslında bence gerceklik payı war arada istisnalarda war ama erkeklerin coğu değişiyor ewliliği bi zafer olarak görüyor ve nasılsa nikahı bastım mantığını güdüyo. tabe istisnalarımıza laf yok mesela fatih.hat. ondan böle bişi bklemem satende yapamaz hatice onu öldürür
bak yaa güsselim sana heç yakıştıramadım uzman pisikopatın sözlerinin üstüne yorum yazmayı şimdi dellendiricen bak inecek çocukluğuna

sen bugün gözden baya bişeyler kaçırıyosun hayırdır gece yaşlı teyzeyimi gördün 

yaşam şekli köklü bir değişime uğruyor iki tarafında.. bir miktar farklılık olması normal değilmi iki taraf içinde
su_perisi wrote:yaşam şekli köklü bir değişime uğruyor iki tarafında.. bir miktar farklılık olması normal değilmi iki taraf içindeaslında doğru su_perisi ama diğer açıdan bakarsan değişime uğrayan yaşam şekilleri, insanların köklü bi değişime uğramaları gerçekten kendini tanımasından geçiyo, bu durumda sen kendini tanıdıktan sonra karşı tarafın değişiminin çokta önemli olmadığını göreceksin zaten, bu durumda sorun ortadan kalkıyo

of off uzmanım döktürmüşsünüz yinee ne desem boşş

köklü değişime uğrayan insanların kendileri değil yaşam şekilleri oluyor. kişilerin bir arada yaşamadan farkına varamadıkları belki hoşlanmayacakları alışkanlıklarıyla karşılaşınca ister istemez iki tarafta dumura uğraybiliyor. önemli olan karakterin değişmemesi. karakterde değişmez zaten diye düşünüyorum 

evet bencede yapma bak beni hiç gördünmü denizindibi'nin yorumunun üstüne yorum yaptığımı 

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.