LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

erkekler

started by ırmakk 03 July 2008 18-year-old topic 20 Replies 15.656
erkekler neden evlendikten sonra degişir???
nerden biliyosun değiştiklerini :D

çok doğru sölüyorsun dely.
nerden biliyon değiştiklerini.yani bikaç tanesi değişiyor diye illa hepsi mi değişiyor.lütfen genelleme yapmayalım
No Mercyyyyyyyyyyy
bence bu göreceli bi kavram, ona bakarsan erkeklerde kadınların değiştiklerinden şikayetçiler, buda demek oluyoki karşıtların zıtlığı kavramından yola çıkarsak değişim denen şey mevcut değil, bu senin onu öyle görmek istediğini kanıtlar sadece, yani sen onun değişeceği ile ilgili fikir ve sanılara sahipsen değiştiğini düşünürsün bu bu kadar bbasit bi olgu, yoksa erkek kadın olarak değil genel bakarsak insanlar kolay kolay değişemiyolar :wink:
evet üstteki uzman pisikoloğumuz cok güzel acıklama yapmış tbrklerr :yahoo33: :bidibidi_msn5: bu konuda başka yorum yapanda olmaz bu sözler üstüne :mrgreen:
="[email hidden]@yer"]evet üstteki uzman pisikoloğumuz cok güzel acıklama yapmış tbrklerr :yahoo33: :bidibidi_msn5: bu konuda başka yorum yapanda olmaz bu sözler üstüne :mrgreen:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
ben yapmassam olmaz :lol: aslında bence gerceklik payı war arada istisnalarda war ama erkeklerin coğu değişiyor ewliliği bi zafer olarak görüyor ve nasılsa nikahı bastım mantığını güdüyo. tabe istisnalarımıza laf yok mesela fatih.hat. ondan böle bişi bklemem satende yapamaz hatice onu öldürür :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

bak yaa güsselim sana heç yakıştıramadım uzman pisikopatın sözlerinin üstüne yorum yazmayı şimdi dellendiricen bak inecek çocukluğuna :mrgreen: :lol2:
anaaaa ben nasıl görmedim benim üstüme yorum yapmış gusselim , ya crqzy uyardığın için sağol ben şimdi gusselimin çocukluğunu bi iniimde görsün o benim yorumumun üstüne yorum yapıp bide konuyu görmememi sağlamayı :yahoo33: :mrgreen:
sen bugün gözden baya bişeyler kaçırıyosun hayırdır gece yaşlı teyzeyimi gördün :lol2:
yaşam şekli köklü bir değişime uğruyor iki tarafında.. bir miktar farklılık olması normal değilmi iki taraf içinde
su_perisi wrote:yaşam şekli köklü bir değişime uğruyor iki tarafında.. bir miktar farklılık olması normal değilmi iki taraf içinde
aslında doğru su_perisi ama diğer açıdan bakarsan değişime uğrayan yaşam şekilleri, insanların köklü bi değişime uğramaları gerçekten kendini tanımasından geçiyo, bu durumda sen kendini tanıdıktan sonra karşı tarafın değişiminin çokta önemli olmadığını göreceksin zaten, bu durumda sorun ortadan kalkıyo :puzzled:
:clap: :clap: of off uzmanım döktürmüşsünüz yinee ne desem boşş :clap: :splif:
köklü değişime uğrayan insanların kendileri değil yaşam şekilleri oluyor. kişilerin bir arada yaşamadan farkına varamadıkları belki hoşlanmayacakları alışkanlıklarıyla karşılaşınca ister istemez iki tarafta dumura uğraybiliyor. önemli olan karakterin değişmemesi. karakterde değişmez zaten diye düşünüyorum :gözler:
Belkıde o dızılerde ızledıgınız zengın jeep lerle gezen iş adamı rolundekı

koca tıplemelerıyle aynı sartlara sahıp olmadıklarındandır...
:arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
:bidibidisun30: :bidibidisun30: :bidibidi_msn23: :yahoo33: :yahoo33:
sTRaLiS wrote: Belkıde o dızılerde ızledıgınız zengın jeep lerle gezen iş adamı rolundekı

koca tıplemelerıyle aynı sartlara sahıp olmadıklarındandır...
:arrow:
bencede yani, ne beklediğine bağlıdır insanın değişip değişmedini anlama olgusu :scratch:
şimdi bi yorum daha yapardım denizindibinn yorumunn üstüne ama bu defa dayak yeme olasılığım olduu için yapmıyom :bidibidi_msn11:

evet bencede yapma bak beni hiç gördünmü denizindibi'nin yorumunun üstüne yorum yaptığımı :bidibidi_msn5:
görmedimmm :lol: :lol:

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.