LIVE
🏛️ LEGEND Kill Mosquito record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dice Puzzle record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Asansöz Bozulursa Ne Yapmalıyız:))))))))

started by CIVCIV 08 September 2006 20-year-old topic 4 Replies 5.416
Asansör bozuldu ve 60-70 km/saat, yani saniyede 18 metre hızla düşüyor. Siz de son saniyede yukarı zıplıyorsunuz. Yukarı zıplamanız olsa olsa saniyede 4-5 metre hızla olabilir. Yani siz yine de yaklaşık saniyede 13-14 metre hızla yere düşmeye devam ediyorsunuz.Ister saniyede 18 metre, isterse 13 metre hızla yere düşün, sonuç fark etmez. Sizi yerden kazımak zorunda kalabilirler. Lütfen panik yapmayın, asansörü tutan tek bir kablo değildir, en azından 5 veya 6 kablo vardır. Bazı asansör boşluklarında ilaveten yaylı veya yağlı, hayati tehlikeyi önleyecek özel sistemler de bulunur.
Bu sistemlerin hiçbiri çalışmazsa yine de iyimser olmaya çalışın, hiç olmazsa hayatınızda bir kere, hiçbir katta durmadan doğrudan zemine inmiş oluyorsunuz!

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
benim başıma gelse nolurdu acaba??
kurtulursam çok gülerdim heralde :D

---abi iniş güsel de yukarı çıkamıyosun ya :D :D

ne diyom ben bee yerden kazınırsınız falan yazıyo Allah korusun..

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
bızım arkadasın bırı dusmustu ama onunkı ıkıncı kattı oyuzden bısey olmadı ben cok korkuyom ama bıgun dusersem 7 kattan falan ALLAH gostermesın
Cakılma falan zor beee...onlemını almıslar ben hıc cakılan asansor gormedım...ama kalan cok gordum mesela ben gecen sabah ıse gıderken kaldım...tel de cekmıyo erkeklıge b....surdurces dıye bagıramıyomda elımde cep telefonu asansorun her kosesınden denedım, ceken bı yer buldum ama kapıcıyla konustugum posısyonu gorsenız cok gulerdınız ben hala aklıma geldıkce guluyorum.. :mrgreen: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Allah başımıza vermesin.Paylaşım için teşekkürler
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.