Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
şuanda hangi kitabı okuyorsunuz..
started by betül_42
01 July 2008
18-year-old topic
20 Replies
15.664
ya ben aynı zamanlarda 2-3 kitap okuduğum için yarım hepsi
efendi beyaz türklerin büyük sırrı ( başını okudum sonunu da okudum ama adamı niye astılar .. ortasını haalaa okuyacam
)
işe gidip gelirken.. ''anlatılacak öyküler'' die bi kitap okuyom
bide ''yuvasız kuşlar'' (yastık altıdır
senede 2-3 kez okurum
)
efendi beyaz türklerin büyük sırrı ( başını okudum sonunu da okudum ama adamı niye astılar .. ortasını haalaa okuyacam
işe gidip gelirken.. ''anlatılacak öyküler'' die bi kitap okuyom
bide ''yuvasız kuşlar'' (yastık altıdır

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

dostoyevski'nin yeraltından notlar adlı kitabını okuyorum...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
genel matematik 2 kitabını büt vardaa
...............................................
slm bende ikbal gürpınarın 4 kitabını okudum hepsinden çokk şeyler öğrendim şuanda da necip fazılın çöle inen nur ve henrii charlie nin kelebek kitabını okuyorum
dely wrote:genel matematik 2 kitabını büt vardaaAllah yardımcın olsun..![]()
![]()
aslında benim de ders kitaplarımı okumam lasım ama daha jelatiniyle duruyo

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

teşekkür ederim.........................
bende aynı anda bir kaç kitap okuyanlardanım
mehmet efe _ mızraksız ilmihal
mehmet rauf _ eylül
mehmet efe _ mızraksız ilmihal
mehmet rauf _ eylül
prof. dr ali dönmez diferansiyel denklemler 
..............................................................
..............................................................
Recaizade mahmut ekrem ---- araba sevdası

🖼️ image not archived
hani anlatılmaz yaşanır derler ya bence bu kitap öyle bir kitap..bence çevrende okuyan birisi varsa anlattırmada.Çünkü tüm büyüsü bozulur..
kitap aslında tamamen uykuya odaklı bir kitap değil,ben uykuyu çok severim o yüzden biraz ön yargılı davranmıştım kitap hakkında ama şimdi iyikide okumuşum diyorum çünkü çok şey öğrendiğime inanıyorum..
insanoğlunun ne kadar güçlü olduğunu ve neler yapabileceğinden bahsediyor..bu gücümüzün uykuyla sınırlandığından ve ömrümüzün nerdeyse yarısını uykuda geçirdiğimizden bu sürede neler yapabileceğimizden bahsediyor...
kitabı okuduktan sonra hayallerimde bile çok büyük değişmeler olduğunu farkettim..(tabi bunda bazı kitaplarında etkisi var)
kitap zaten bir kişisel gelişim romanı..roman şeklinde anlatıyor hiç sıkılmıyorsun aksine bi yandan merak ettiğin için hızlı hızlı okumak istiyorsun ,bi yandanda bitmesin diye okumak istemiyorsun...eğer elinde okuman gereken bir kitap yoksa bence en kısa zamanda temin edip okumaya başla..
kitap aslında tamamen uykuya odaklı bir kitap değil,ben uykuyu çok severim o yüzden biraz ön yargılı davranmıştım kitap hakkında ama şimdi iyikide okumuşum diyorum çünkü çok şey öğrendiğime inanıyorum..
insanoğlunun ne kadar güçlü olduğunu ve neler yapabileceğinden bahsediyor..bu gücümüzün uykuyla sınırlandığından ve ömrümüzün nerdeyse yarısını uykuda geçirdiğimizden bu sürede neler yapabileceğimizden bahsediyor...
kitabı okuduktan sonra hayallerimde bile çok büyük değişmeler olduğunu farkettim..(tabi bunda bazı kitaplarında etkisi var)
kitap zaten bir kişisel gelişim romanı..roman şeklinde anlatıyor hiç sıkılmıyorsun aksine bi yandan merak ettiğin için hızlı hızlı okumak istiyorsun ,bi yandanda bitmesin diye okumak istemiyorsun...eğer elinde okuman gereken bir kitap yoksa bence en kısa zamanda temin edip okumaya başla..
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.