LIVE
🏛️ LEGEND White Bear In The Air record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Matchum record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Kalbiniz varsa denemeniz şiddetle önerilmez Aynalara inanamayacaksınız

started by IxllllllxI 16 June 2008 18-year-old topic 18 Replies 13.706
AYNALAR

Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve tatlı, bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz
korkuttun beni yaf ama heralde avatarından daha korkunç olamazlar :lol:
bu gece deneyeyim 8) :arrow:

ayyy!!ben çok korkarım ama merak da ediyorummm!!napsakki acaba :shaking: :P
selin44 wrote:korkuttun beni yaf ama heralde avatarından daha korkunç olamazlar
Bencede :mrgreen:

Çok aradınızmı bu avatarı :oops:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
ay icimi simdi bir korku sardi ya :idea: :roll:
:shock: adamın avatarı bi dert , anlattıkları bi dert yav... :roll:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
çok korktum yav. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
No Mercyyyyyyyyyyy
:evil_firel: :evil_firel: :onfire: :yellowupset: :fork_off: :yahoo46: :blueevil: korkunç şeyleri sewerim sen galiba daha önce bunu denemişsin bende deniycem ama okuduktan sonra birde avatarını görünce hafiften tırsmadım değil :( :(
eeeeeeeee ayfer hadi be bişeyi beceremedin yorum yazsana :lol: :lol: :lol:
Ben artık gündüzde bakamam aynaya baktıkça yazın ve avatarın gelicek tırrrrsstıııııııımmmmm :(
çok etkileyici olmuş engelnemenize gewrek yok o kadar katı olmayın bencee
ve ben katılıyom arkadaşımas degişi
klık olur hayatımda yapıcam ben ve cvp olarak ne gördugumu anlatıcam
:mrgreen: ben sadece gülerim buna :D :mrgreen: ben sadece gülerim buna :D
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
DOSTUM BU ANLATTIKLARINI SEN DENEDIN MI GECENIN BI VAKTIN DE BOŞUNA U?RAŞTIRMA BIZI HEM GERÇEKTEN GÖRÜNÜYORSA ONA GÖRE HAZIRLIK YAPIPTA DENEYELIM
Vatan ne Türkiyedir Türklere nede Türkistan Vatan Büyük ve Müebbet bir Ülkedir TURAN..!
!!!!!!!!!! önemliiiiiii !!!!!!!!

arkadaşlar bunu yapmanıza şiddetle karşı çıkıyorum.o ismi lazım değilleri çok araştırdım,ilgilendim ve geniş bir bilgiye sahibim bu konuda.bu bir davettir.bir anlamda kapı açmaktır onlara.ve msjlarınızdan şunu anlıyorum ki onlar hakkında pek bilinçli değil gibisiniz.gönderemezsiniz geri.başınıza iş açarsınız yani.gerçekten küçümsemeyin onları ve rahatsız etmeyin.çünkü sonra onlar da sizi rahatsız eder.belki inanmicaksınız ama aklınızı alıp,yollara bile salarlar.ve tekrar söylüyorum çok tehlikeli,sakın denemeyin
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
evet sugababe bende senin gibi düşünüyorum.bence kalbi olan değil aklı olan denemesin şahsen ben korktum : :oops:

ya ne gereği var böyle şeylerle niye uğraşıyosunuz anlamadım ki

ne denerim nede ilgilenirim böyle şeylerle yaaa , yapmayın lütfen :shock:
sen bize gel dnizindibi denettiricem sana bu olayı :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

yok abi yaa işim olmaz benim, biz onları rahatsız etmeyelim

onlarda bizi rahatsız etmesin, geçinip gidelim işte

ne gereği varki , ııııyyy korkarım ben yaa :shock:
YAZINDAN KORKTUK BI AVATARIN KALDIYDI VALLA YAFF
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.