bensiz mi yiyecektiniz pastayııııı hahahahah ama geldim işteeee
daha nice senelere SAYIN ADMINIM
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
🏛️ LEGEND
Shadow Mahjong
record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND
Aircraft Repellent
record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED
arinberk toppled baran2006's 14-year legend:
Mahjongg 3D Pyramid
NEW GAME:
English Vocab Memory
NEW GAME:
Knowledge Cube
NEW GAME:
Ancient Gods
NEW GAME:
History of Empires
tatlı cadı wrote:Havai Fişekleride hazırladım

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

tatlı cadı wrote:*CICIKIZ* wrote:neyse yaf siz pastaya başlamışınız üstten yeyin en alt kat da bana kalsın bari
Tek başına ve en alt kat![]()
![]()

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

sTRaLiS wrote:Evet Konusuyoduk Sabahlara Kadar Bazen Soyle Dıyoduk Acaba 40 Yasına Geldımızdede Turkıyenın Hatta Dunyanın:) Cesıtlı Yerlerınden Tanıstıgımız ve Tanısacamız Insanlarla Yıne Gorusuyo Olabılırmıyız,
Boyle Bırseyın Gerceklesebılcegı En Olanaklı Sıte Bana BIDIBIDI ymıs Gıbı Gelıyo...
-Ne Gunlerdı..Neyse 40 Yılımızdakı Uyeler ın Nıcklerı Sımdıden Aklıma Gelıyo..
stralısın oglu,bıdıbıdı nın 1.oglu,2.oglu,3oglu,Cıcıkız ın 3 uzlerınden en Tombul Olanı,Betulun Tatlı Şeker Kızı...vs vs...
betül_42 wrote:sTRaLiS wrote:Evet Konusuyoduk Sabahlara Kadar Bazen Soyle Dıyoduk Acaba 40 Yasına Geldımızdede Turkıyenın Hatta Dunyanın:) Cesıtlı Yerlerınden Tanıstıgımız ve Tanısacamız Insanlarla Yıne Gorusuyo Olabılırmıyız,
Boyle Bırseyın Gerceklesebılcegı En Olanaklı Sıte Bana BIDIBIDI ymıs Gıbı Gelıyo...
stralısın oglu,bıdıbıdı nın 1.oglu,2.oglu,3oglu,Cıcıkız ın 3 uzlerınden en Tombul Olanı,Betulun Tatlı Şeker Kızı...vs vs...
gercekten 40. yılımızda nasıl oluruz ki...dünyayada açılmış oluruz artık...
geleceğin yeni üyelerinin nickleride ne güzelmiş öyle...inşaallah o günleride görebiliriz..bıdıbıdı 40 yaşında vay be (tabi biz kaç yaşında oluruz orası Allah bilir)
bizde sonra çocuklarımız siteyi sahiplenir artık jünior bıdıbıdı da yeni admin olur![]()
sTRaLiS wrote:Evet Konusuyoduk Sabahlara Kadar Bazen Soyle Dıyoduk Acaba 40 Yasına Geldımızdede Turkıyenın Hatta Dunyanın:) Cesıtlı Yerlerınden Tanıstıgımız ve Tanısacamız Insanlarla Yıne Gorusuyo Olabılırmıyız,cicikız ın 3 üzü
olsun 

TAKLITLERIMDEN SAKININ