LIVE
🏛️ LEGEND Bomb Billiards record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Area 41 record held by leon@53 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Izmirli Şehidin Ağlatan Klibi!

started by BIDIBIDI 05 September 2006 20-year-old topic 2 Replies 2.502
Van'ın Saray Ilçesi'nde şehit olan Izmirli Er 27 yaşındaki Deniz Yüzgeç'in, izine geldiğinde vermek üzere hazırladığı hediyesi annesini ikinci kez yıktı....

VAN'ın Saray Ilçesi'nde geçen cuma gün Iran topraklarından açılan ateş sonucu askeri araçta şehit olan Izmirli Piyade Er 27 yaşındaki Deniz Yüzgeç'in şehit olmadan önce arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere Izel'in çok sevdiği ‘Anlayamazsın’ şarkısıyla CD'de klip haline getirdiği ortaya çıktı.
[video width=400 height=350]http://www.milliyet.com.tr/2006/09/05/s ... m/Film.wmv[/video]
Spoiler — click to showŞehit askerin anne ve babasına 11 gün sonra izne geldiğinde vermeyi düşündüğü hediyeler, silah arkadaşlarınca cenaze namazında verildi. Şehit evlatlarının acısıyla yürekleri dağlanan anne Ayfer Yüzgeç ve baba Ismail Yüzgeç, hükümet üyelerinden gelen taziye mesajlarını iade etti.
Saray'daki Hudut Alayı Hudut Tabur Komutanlığı'nda askerliğini yapan Deniz Yüzgeç'in, devriye görevi yaptığı askeri araca, Iran topraklarından terör örgütü üyeleri tarafından ateş açılmıştı. Saldırı sonucu şehit düşen Piyade Er Yüzgeç'in ailesi, acı haberle yasa boğuldu. Şehit Piyade Er Deniz Yüzgeç'in cenazesi dün öğle vakti kılınan namazın ardından Kadifekale Şehitliği'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

ANNEYE EN ACI HEDIYE

Teröristlerin sınır ötesinden uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybeden şehit Er Deniz Yüzgeç'in 12 gün sonra doğum gününü birlikte kutlamak için anne ve babasına hazırladığı hediyeler de acı birer hatıra olarak kaldı. Şehit Er Yüzgeç'in arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere Izel'in çok sevdiği ‘Anlayamazsın’ şarkısıyla klip haline getirdikten hemen sonra devriye görevine çıktığı anlaşıldı.
Piyade Er Yüzgeç'in şehit olmasıyla büyük üzüntü yaşayan silah arkadaşları, hazırladığı klibin de bulunduğu CD'yi cenaze namazında anne Ayfer Yüzgeç'e verdi. Silah arkadaşları, şehit askerin babası için hazırladığı üzerinde birliklerinin ambleminin bulunduğu kıravat iğnesini de yine cenaze namazı öncesinde Ismail Yüzgeç'e teslim etti. Tören sırasında şehit oğullarının hediye paketlerini açamayan anne ve babanın yüreği eve geldiklerinde birkez daha acıyla dağlandı.
offffff içim bi tuhaf oldu Allah ailesine sabır versin.. ne acı bişe ya

teröre binlerce kez daha lanet olsun....!!!!!!!!!!!!!

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
bu vatan ıcın can feda ama bu dewlet ıcın asla

basbakan tayyıp er doganı su sozlerınden dolayı kınıyorum arkadaslar

bı sehıt aılesının yeter artık ıstemıyoruz sehıt cenazesı gormeyı demesının ustune baskanımızın werdıgı cvb

askerlık yan gelıp yatma yerı degıldır

:kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.