LIVE
🏛️ LEGEND Kill Mosquito record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dice Puzzle record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Ingiltere Kraliçesi Bursa'ya geliyor

started by diala 03 May 2008 18-year-old topic 0 Replies 1.328
Kraliçe II. Elizabeth’in, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) düzenleyeceği ‘Girişim ve Kadın’ konulu Ulusal Girişimcilik Kongresi nedeniyle verilecek öğle yemeği ve moda gösterisine onur konuğu olarak katılacağı belirtildi.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Ulusal Girişimcilik Kongresi’nin konseptinin geçmiş yıllardan farklı olacağını, Bursa’ya gelecek olan Ingiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in programıyla birlikte yürütüleceğini söyledi.

‘Onur konuğumuz olacak’
Sönmez, bu yıl 6’ncısı düzenlenen kongrenin ana temasının ‘Girişim ve Kadın’ olarak tercih edilmesinin sebebinin Türkiye’deki kadın girişiminin ve istihdamının desteklenmesi olduğunu ifade ederek, “Bu yıl kongremizi farklı bir konseptle düzenleyeceğiz. Kraliçe II. Elizabeth onur konuğumuz olacak. Umarız, bu şekilde ülkemizde girişimci ve çalışan kadın sayısının artışını teşvik etmede bizim de katkımız olur” dedi.

Kongre kapsamında, Türkiye Için Kadın Girişimciliği ve Istihdamı Işbirliği Forumu’nun katkısıyla ‘Iş Dünyasında Kadın Olmak’ konulu özel bir oturumun da düzenleneceğini belirten Sönmez, ILO Türkiye Direktörü Gülay Aslantepe tarafından yönetilecek özel oturumda, HEY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oya Coşkunöz Yöney ve Ingiltere’nin başarılı kadın girişimcilerinden Bev Hurley ve Jan Ward konuşmacı olacağını kaydetti.
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.