LIVE
🏛️ LEGEND Superman record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Motorcycle Racing record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Fun Buttons
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sevdiğin için varsan, niye kendini düşünerek yaşıyorsun?..

started by ÖZKAN 27 April 2008 18-year-old topic 4 Replies 3.283
Sevdiğin için varsan, niye kendini düşünerek yaşıyorsun?..
DOSTDAN DOSTA
çok zor bi soru buna cevap verebilecek biri varmıı :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
sevdiğim için vardım artık o yok ve daha geri gelemıyeceği için artık kendım için yasıyorum;)
Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿

öyLe biRini bulKi seN onuN iÇin öLmeye haZırlanıRKen o seNin iÇin ç0qtaN ölMüş olsuN...!!

DünYa Yaqı$ıqLıSı 0LSan Né yaZar. ßéN iSdéMéDiqDén s0ra ßu qöNüL Sana [b0q] ßaqaR
ÖZKAN wrote:Sevdiğin için varsan, niye kendini düşünerek yaşıyorsun?..
"bir kimseyi sevmenin ne demek olduğunu biliyor musunuz? bir ağacı, bir kuşu ya da bakıp gözettiğiniz bir hayvanı sevebilir misiniz? size hiçbir karşılık vermese, gölgesinden de yararlanamasanız, arkanızdan da gelmese, size bağımlılık duymasa gene de sevebilir misiniz?"

Juddi Krishnamurti

ÖZKAN sen böyle birşeyin olabileceğine inanıyo musun ? Herşey beşeri çıkarlara dönüşmüşken hemde, düşünsene seni sevmeyen birisini sevebilir misin, yada senden nefret ettiğini söyleyen birini, gerçek anlamda sevginin ne demek olduğunu biliyo muyuz ki birisi için varolabilelim. Ben inanmıyorum, bilinçsizde olsa altında mutlaka bir fikir vardır başkası için yaşamanın...

Sevgiyle kal
denizindibine katılıyorum başka yorum bulamadım yeni uyandımda belki gece yorumlarım bu konuyu o zaman zihnim acılıyoo :lol:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.