aşkım herşeyim bitanemm ben seni çok sevdim çokk biliyorum sende beni bi zamanlar çok sevdin şimdi ne oldu bize bilmiyorum ayırdılr bizi çekemeyenler...ben artık savaşamıyorum gücüm kalmadı pes ediyorummm ben gidiyorum hayatından daha doğrusu bu acımasız hayattan göçüp gidiyorum...sakın arkmdan ağlama değmz bana değmezz unutma seni çok seviyorumm...seninle yaşadığımız günleri yaşadığımız herşeyi düşünerek gidiyorumm seni severek ölüyorummm...sana acı çektirmek seni ağlatmak istemezdim ama bunu sen istedin.. böyle olmasını sen istedin ben diill... bi ara sen bunları hakettin diye düşünüyodumm ama yanılmışımm çünkü sen hiç bişey haketmiyosunnn hiç bişeyyy.....herneyse fazla uzatmayımm fazla yazıpta çok okumanı sağlamayımmm...kısaca ben yokum artık sana mutluluklar,kendine göre birini bul bana çektirdiklerini başkasına çektirme yaşatma....senden son istediğimm bana sarılıp beni çok sevdiğini söylemekk ama imkansızzz...kendine iyi bak üzülmeee....SENI SEVIYORUMMM BITANEMMM SONSUZA KADAR ELVEDAAAAAAAAAA..................
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg