LIVE
🏛️ LEGEND Candy Tetris record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bugs Bunny Moron record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

ÜSTTEKI ÜYEYI BANLAYABILMEK IÇIN BI BAHANEE BULALIM

started by selin44 18 April 2008 18-year-old topic 614 Replies 252.117
kahve almadığın için baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
:cheesygrin: :cheesygrin: :no2:
aklıma gelmişken zamanında beni köpeklerden koruyamadığın için baaannn :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yuhhh beee sana ne diyim bilmem ki bire nankör kendimi köpeklere siper ettim gardaşım asıl sen beni elimde poşetler o 3 köpeğin ortasında bırakıp tepelerden yürüdüğün için sana baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
tepeden yürüdümde nolduu ben çitlere güvendim ama yarı yolda çitler bitti ayyy o anı hala unutamıyorum felaket bi gündü o amcaya bişey derdim amma susayım :bidibidi_msn5:

beni o köpek dolu yollara cıkardığın için baaaaaaaaannnn :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
bak uyumaya gitcem sana laf yetiştirmekten gidemiyom ben mi çıkarmışım sigarası biten allahın dağında canı cips istiyen benmiydim hem amcaya niye kızıyon adam ısırmaz dedi ama tabi sen köpeklerden nası korktuysan onlarda anladı tabi bırakmadı peşimizi senin yüzünden o gün çamura saplandığım için bir ilk yapıyor ve kendimi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanlıyorummm iyi gclr
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :banana: :banana: :banana: :whip:
bey_mer wrote:bak uyumaya gitcem sana laf yetiştirmekten gidemiyom ben mi çıkarmışım sigarası biten allahın dağında canı cips istiyen benmiydim hem amcaya niye kızıyon adam ısırmaz dedi ama tabi sen köpeklerden nası korktuysan onlarda anladı tabi bırakmadı peşimizi senin yüzünden o gün çamura saplandığım için bir ilk yapıyor ve kendimi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanlıyorummm iyi gclr
vay be benim yüzümden biri kendini banladı helal olsun bana :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
gurur duyuyo bide yarabbim :x
sebebli sebebsiz crazyi baaaaaaaaaanlıyom varmı gardaşım ötesi :D :!:
ay seni banlamaya kıyamıyorum sen kiiiiiii kendini banlamış üyesin :lol2: :lol2:

bide ben banlarsam kaldıramassın :bidibidi_msn5:
crazy hala uyanmadığın ve foruma gelmediğin için bannnn :twisted:
SaDeCe GüLüMSe :)

suan sitede olmadıgın için bannnnnnnnnnn

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

sitede fazla kalmadığın için baaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn :plasmawhore: :plasmawhore: :flamethrow:
imzası güzel oldugu icin bannnn

sitede ben fazla kalmak istiyorum ama malesef okul ve dersahane var onun icin fazla kalamıyorum

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

imzan hareketli olduğu için baaaaaaaannnnnnnn :twisted: :)
güya benden daha iyi kahve yaptığını zannettiğin için bannnnnnnnnnnnn
:bidibidisun23:
benden daha sevimliymişsin baaaaaaaannnnnn :plasmawhore: :plasmawhore:
beni sevimli bulmuyomuş bannnnnnn :thug:

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.