Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
ÜSTTEKI ÜYEYI BANLAYABILMEK IÇIN BI BAHANEE BULALIM
started by selin44
18 April 2008
18-year-old topic
614 Replies
252.111
gece gece bahane bulamadım canım istedi ban'lıyorum itirazı olan konuşsun
Baaaaaannnnnnnnnnn
Baaaaaannnnnnnnnnn
ya çok merak etttim BANLAMAK ne demek??

şimdi dr.k_unal ,
biliyorsun binlerce değişik insan var ve bunlar siteye üye oluyor.. arada bazen arsızı saygısızı ahlaksızı ne biliyim işte herzaman biyerlerde varolan düzeni bozabilecek kişiler oluyor.
işte site yöneticileride butür durumlarda onların üyeliğini durduruyor, hatta silebiliyorlar. birbaşka anlatımla siteden kovuyolar atıyolar. bunun yabancıcası BAN oluyor..
bizde burda uyduruk sebebler buluyorruz. maksat bıdıbıdı olsun.
mesela ben seni bana bukadar açıklama yaptırdığın için banlıyorumm
biliyorsun binlerce değişik insan var ve bunlar siteye üye oluyor.. arada bazen arsızı saygısızı ahlaksızı ne biliyim işte herzaman biyerlerde varolan düzeni bozabilecek kişiler oluyor.
işte site yöneticileride butür durumlarda onların üyeliğini durduruyor, hatta silebiliyorlar. birbaşka anlatımla siteden kovuyolar atıyolar. bunun yabancıcası BAN oluyor..
bizde burda uyduruk sebebler buluyorruz. maksat bıdıbıdı olsun.
mesela ben seni bana bukadar açıklama yaptırdığın için banlıyorumm
fatih.hat seni son banlayışım nasılsa kadıköyde komple banlanacaksınn şimdiden Allah taksiratlarını affetsinn....
şuan forumda olmadığın için BAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN
şuan forumda olmadığın için BAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN
beni ölüme yolladığın için gitmeden bende seni son kez banlıyorum ama sen yinede hakkını helal et.seni tanımak yinede çok güzel çılgın oyuncu.
hepiniz hoşcakalın.bütün bidibidi üyeleri hepinizi çok seviyorum.sevgili adminimiz seni de çok seviyorum.çok yardımseversin.
ve benim canım sevgilim sahar seni herşeyden herkesten çok seviyorum.seni özleyeceğim.beni ölüme yoladılar seni haberin yok ama.alacağın olsun.gelipte kurtarsan ya beni.
neyse bu kadar destan yeter ben gidiyorum
hepiniz hoşcakalın.bütün bidibidi üyeleri hepinizi çok seviyorum.sevgili adminimiz seni de çok seviyorum.çok yardımseversin.
ve benim canım sevgilim sahar seni herşeyden herkesten çok seviyorum.seni özleyeceğim.beni ölüme yoladılar seni haberin yok ama.alacağın olsun.gelipte kurtarsan ya beni.
neyse bu kadar destan yeter ben gidiyorum
oy oy oyy amma duygu sömürüsü yapmşsın be fatih.hat
tamam tamam gitme biyere vazgectim bıdıbıdı sensiz olmaz hem ben sonra sahar'a ne derim nasıl anlatırım senin yokluğunu gitme gitme kal bize sen lazımsın
tamam tamam gitme biyere vazgectim bıdıbıdı sensiz olmaz hem ben sonra sahar'a ne derim nasıl anlatırım senin yokluğunu gitme gitme kal bize sen lazımsın
banlıyorum seni imzan beğenmedim

yaw yapmayın etmeyin imzama noldu benim ben o imzayı yapabilmek için cok uğraştııımmm

cidden uğraştıntın mı :S bu imza bizim sitenin resm galerisinde olması lazım ayrıca büşra 44 nickli üyemizinde imzasında var yani o kadar ugraşmana gerek yoktu 
sende bizim ömrümüzü yediğin için ban

sende bizim ömrümüzü yediğin için ban
uğraştım tabiii zaten bizim resim galerisinden yaptım ama şimdi görünmüyo niyeee
imzamı yok ettiğin için baaaaaaannnnnnnn
imzamı yok ettiğin için baaaaaaannnnnnnn
bahaneye bak seeennn
sebebim yok canım sıkıldı banlaıyorum senii baaaaaaaaannnnnnnn

sebebim yok canım sıkıldı banlaıyorum senii baaaaaaaaannnnnnnn
daimi üye olduğun için kıskandımm banlıyorum seniii
baaaaaannnnnnnn
baaaaaannnnnnnn
2 dk forumdan cıkmaya gelmiyo anında banlıyosunuz beni heee
bende seni banlıyom niye forumda değilsinde uyuyon bakem

bende seni banlıyom niye forumda değilsinde uyuyon bakem
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.
sen şimdi bunada kızarsın