[bidibidiresim]https://galeri.bidibidi.com/albumler/bi ... iknigi.jpg[/bidibidiresim]
Piknik Detayları Için Aşağıdaki Adrese Tıklayınızhttp://www.bidibidi.com/FORUM/bidibidi- ... 13754.html
BIDIBIDI wrote:+ Ankara Dışından Gelmeyi Talep Eden Üyelerimiz Için , (Servis Saatlerinde) Otogardan Piknik Alanına ve piknik Alanından Otogara Servis Sağlanacaktır.Ayrıca bunu düşünmeniz çok güzel olmuş

tatlı cadı wrote:Efet arkadaşlar bir senedir bu piknigi bekliyorum gecen yıl katılamdıgım için çok üzüldüm ama bu sene Allah nasip kıtmet eder ve ailemde izin verirse katılacamHer sene Bir Önceki seneden Daha Güzel Olacak , eksiklerimizi görerek , kapatmak için uğraşıyorum
tatlı cadı wrote:bIdIbIdI süper bir organizasyon yapmıs her şeyi en ince ayrıntısına kadar düsünmüş
tatlı cadı wrote:Ayrıca bunu düşünmeniz çok güzel olmuşTeşekkürler... Hatta Hep beraber Yolcu Edeceğiz.. Sizleri Otobüse Bindirip Göndermeden Bu şehirde kalmak delilik olabilir.. O Bakımdan yani
BIDIBIDI wrote:Her sene Bir Önceki seneden Daha Güzel Olacak , eksiklerimizi görerek , kapatmak için uğraşıyorumTabiki bundan şüphemiz yok buna inanıyoruz ve size güveniyoruz öyle olmasa burdan kalkıp taa oralara gelmeyiz
BIDIBIDI wrote:Teşekkürler... Hatta Hep beraber Yolcu Edeceğiz.. Sizleri Otobüse Bindirip Göndermeden Bu şehirde kalmak delilik olabilir.. O Bakımdan yaniÇok düşüncelisiniz.Yani Ankarada kalmamızı ne kadar çok istyosunuz.Bizi aynı gün hem yol yorgunluğu,hemde pikniğin yorgunluğuyla yolcu etmek bencede delilik olur
sTRaLiS wrote: Bır tavsıyem yada onerım olucak...7 Temmuz PAZARTESI gunune gelıyo arkadaslar...ben gelmeyı dusundum ve tarıhe baktım pazartesı gunune geldını goruncede vazgectım...BidiBidi.Com Pikniği Gelenekselleşecektir , Bu Yıl 2. sini Gerçekleştireceğimiz piknik , Temmuz Ayının ilk Cumartesi , yani 05 Temmuz 2008 , Cumartesi yapılacaktır.
-Cumartesı yada Paza Olmalı Pıknık Gunumuz..
tatlı cadı wrote:Bizi aynı gün hem yol yorgunluğu,hemde pikniğin yorgunluğuyla yolcu etmek bencede delilik olur Belki bi günlügünede olsa orda kalırız ve Ankarada bulunan üyeler ve siz bizi gezdirirsiniz

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

BIDIBIDI wrote:tatlı cadı wrote:Bizi aynı gün hem yol yorgunluğu,hemde pikniğin yorgunluğuyla yolcu etmek bencede delilik olur Belki bi günlügünede olsa orda kalırız ve Ankarada bulunan üyeler ve siz bizi gezdirirsiniz05 07 2008 saat 18.00 Dan Sonra Organizasonumuz bitecektir
tatlı cadı wrote: geldikmi kalmayı düşüyoruz
BIDIBIDI wrote:Kaç günnnnnBilmemki bir günlük düşünyos ama sizin misafirperverliginize bakarız bu üç gün olur beş gün olur belki haftayı belki de 15 bulur![]()